Pe 20 martie apare Noul Cod civil. Comentariu pe articole – Baias Flavius Antoniu

Pe data de 20 martie 2012, apare cartea Noul Cod civil. Comentariu pe articole, scrisa de profesorii universitari Baias Flavius Antoniu, Chelaru Eugen, Rodica Constantinovici, Macovei Ioan.
Noul cod civil. Comentariu pe articole are 3200 de pagini si este tiparita pe hartie de biblie si coperta este cartonata. Cartea apare la un pret de 550.00 lei.
Depozitul de carte Rolcris va ofera o reducere de 20% pentru aceasta carte, plus transportul gratuit prin Cargus, Noul Cod civil. Comentariu pe articole – Pret promo 440.00 lei.
Livrarea se face in 24 de ore, la birou sau acasa.
Pentru cei care vor sa rezerve carte cu reducere se poate face precomanda pe link-ul urmator http://www.depozitdecarte.ro/carti/noul-cod-civil-comentariu-pe-articole.html
Incepand cu data de 20 martie, noul cod civil o sa fie disponibil in depozitul de carte Rolcris, Bulevarul Alexandru Ioan Cuza nr. 50, sector 1 Bucuresti, comenzi telefonice 021.222.222.3 sau 0729 070 014, www.DepozitDeCarte.ro, cu Reducere de 20%.

Lucrarea, integrată în Colecţia Comentarii, are drept punct de plecare textul noului Cod civil şi oferă cititorului informaţia necesară pentru a-l putea înţelege, interpreta şi aplica, atât prin prisma explicaţiilor teoretice, cât şi a trimiterilor la soluţiile din practica judiciară. Sunt avute în vedere şi consideraţii de ordin istoric, privind reglementări anterioare, precum şi de drept comparat, dar numai pentru a explica anumite soluţii adoptate de noul Cod civil sau pentru a arăta în ce măsură acestea sunt mai bune sau nu decât precedentele dispoziţii.

Autorii sunt renumiţi profesionişti reprezentând atât cadrul instituţional propriu-zis, cât şi cel didactico-practic al sferei juridice. Efortul acestora reprezintă materializarea ideii de familiarizare a practicianului cu noile reglementări din domeniul dreptului civil, privit în sens larg, prin intermediul unui ghid în care pot fi găsite răspunsuri imediate, clare şi relevante.

Noul Cod civil constituie „pilonul” în jurul căruia se „construiesc” susţineri, critici, orientări ale doctrinei şi ale practicii. Structura comentariului, vizând interpretarea textului şi modul său de aplicare, este astfel concepută încât să prezinte o maximă utilitate pentru orientarea cititorului, precum şi pentru promovarea unor soluţii corecte şi coerente în plan legislativ şi jurisprudenţial.