PC World USA: G Data InternetSecurity 2012 este cel mai bun bodyguard al computerelor

Solutia de securitate dezvoltata in Germania a castigat testul realizat de renumita revista americana

Expertii recunoscutei reviste de IT, ‘PC World’, si-au pus intrebarea: Ce solutie de securitate antivirus ofera cea mai buna protectie impotriva virusilor? Ei au initiat un test complex si extins pe 14 dintre cele mai cunoscute suite de securitate, la care au analizat rata de detectie a codurilor malware, protectia proactiva, rata rezultatelor fals pozitive si performantele. G Data InternetSecurity 2012 a excelat la toate categoriile si a obtinut cel inalt rang dintre toate programele testate. “In varful topului! G Data este una dintre cele mai bune solutii de securitate pe care le-am intalnit vreodata.”

Conform PC World, nicio alta solutie de securitate nu ofera o protectie mai buna decat G Data InternetSecurity 2012  impotriva malware-ului si a atacurilor online, simultan cu un consum redus de resurse ale computerului.

Tehnologiile de protectie incluse de G Data au fost singurele care au atins o rata de detectie de 99.995 % din intregul set de fisiere ‘Real World’ ce contine 108.869 de mostre. Editorii spun ca acesta este cel mai bun rezultat atins vreodata intr-un test realizat de PC World.

G Data InternetSecurity 2012

Dincolo de recunoasterea calitatilor sale la cel mai inalt nivel, G Data InternetSecurity 2012 foloseste un nou mod de scanare, ‘Idle Scan‘, ce ruleaza in timpul de inactivitate al computerului.  In plus, modul de comparare a fisierelor suspecte cu checksum-urile stocate in baza de date cloud si firewall-ul silentios ofera o protectie completa impotriva virusilor, viermilor, spam-ului si hacking –ului fara pierderea performantelor
computerului si fara interogari suparatoare. Modulul de control parental ofera protectie suplimentara.

Versiuni si preturi

G Data InternetSecurity 2012: Pret recomandat de vanzare:  91 RON, TVA inclus

G Data InternetSecurity 2012 ESD: Pret recomandat de vanzare:  87 RON, TVA inclus

G Data InternetSecurity 2012 pentru 3 PC-uri: Pret recomandat de vanzare: 122 RON, TVA inclus

G Data InternetSecurity 2012 ESD pentru 3 PC-uri: Pret recomandat de vanzare:  110 RON, TVA inclus

Cerinte de sistem

PC cu Windows 7 (32/64Bit) si Windows Vista (32/64Bit) cu cel putin 1 GB RAM sau Windows XP (cel putin SP2, 32Bit) cu 512 MB RAM

 

-###-