PAUL Universitate: peste 250 de clienti/zi in prima luna de la deschidere

PAUL Romania a inaugurat in luna decembrie o noua brutarie in centrul Bucurestiului, in zona Universitate.

Numarul impresionant de clienti demonstreaza faptul ca deschiderea brutariei Paul in zona Universitate a fost de bun augur si indelung asteptata de bucurestenii din centru. Peste 7500 de clienti au trecut pragul locatiei din Universitate in luna decembrie, in medie peste 250 de clienti pe zi.

Noua locatie a fost realizata cu o investitie de 500 000 de euro si a generat pe piata bucuresteana 25 de locuri de munca.

Printre produsele PAUL preferate de romani se numara deja celebrele preparate: Croissant, Escargot, Eclair, Gourmandies si Tartelette, aceste produse fiind printre cel mai bine vandute. Valoarea medie a bonului de casa in cea mai noua locatie PAUL este de aproximativ 22 de lei.

Cu o traditie de peste 120 de ani, PAUL defineste arta brutariei franceze, fiind renumit pentru rafinamentul, prospetimea si calitatea celebrelor sale franzele, baghete, paini vieneze, rustice, painici cu stafide sau cu ciocolata, servite zilnic in cele 450 de magazine deschise in intreaga lume.

Despre PAUL Romania

Lantul de brutarii Paul este prezent in Romania incepand cu anul 2008. In prezent, in Bucuresti sunt deschise 4 brutarii Paul in Baneasa Shopping City, Piata Dorobanti, Afi Cotroceni si Universitate.