Paul iţi aduce aroma dimineţilor pariziene la un preţ de nerefuzat

Datorită succesului de care s-au bucurat produsele bio, atât în Franţa cât şi în România, Paul ţi-a pregătit în luna Mai o surpriză cu un gust deosebit.Trei dintre cele mai apreciate produse vor fi în această perioadă vedetele incontestabile ale brutariilor Paul din Bucureşti.Crocante, aurii şi bio cu o savoare unică, o prezenţă discretă, dar atât de necesară pe masa fiecaruia.Când spunem toate acestea ne gândim la minunata baguette bio, acum la 6.90 lei, pain mie bio la numai 11.90 lei şi “boule bio” la un pret îmbietor de 13.90 lei.Produsele certificate bio sunt tot mai cerute pe piaţa europeană, de aceea Paul vă oferă în luna Mai, trei dintre reţetele cele mai de succes ale pâinilor sale.Pâinile bio, sunt preparate cu făina, drojdie, lapte şi unt din Agricultura Biologica Certificata.Aşa cum v-a obişnuit şi până acum, Paul acordă în continuare toata atenţia produselor, având intenţia în viitor de a lărgi gama de pâini biologice.

 Cu o tradiţie de peste 120 de ani, PAUL defineşte arta brutăriei franceze, fiind renumit pentru rafinamentul, prospeţimea şi calitatea celebrelor sale produse. Franzele, baghete, pâini vieneze şi rustice, pâinici cu stafide sau cu ciocolată, sunt servite zilnic în cele 450 de magazine deschise în întreaga lume.

 

Despre PAUL Romania

Lanţul de brutării Paul este prezent în România începand cu anul 2008. În prezent, în Bucureşti sunt deschise 4 brutării Paul în Băneasa Shopping City, Piata Dorobanţi, Afi Cotroceni şi Universitate.