PAUL deschide a patra brutarie in Bucuresti

Celebre in intreaga lume, produsele PAUL sunt servite clientilor si in centrul Bucurestiului 

PAUL Romania inaugureaza o noua brutarie in centrul Bucurestiului, in zona Universitate. Noua locatie a fost realizata cu o investitie de 500 000 de euro si are o suprafata de 140 mp plus subsol.

Brutaria PAUL Universitate a generat pe piata bucuresteana 25 de locuri de munca si se preconizeaza ca va avea, in primul an de functionare, o cifra de afaceri de aproximativ 600 000 euro.

Tot in luna decembrie, lantul de brutarii a deschis un chariot Paul in mall-ul Baneasa Shopping City, o extensie a actualei brutarii Paul. Realizat in urma unei investitii de 30 000 de euro, chariot-ul Paul se preconizeaza ca va avea in 2012 o cifra de afaceri de aproximativ 200 000 de euro.

In luna noiembrie, brutariile Paul au primit premiu pentru cea mai buna cafenea/patiserie/cofetarie in cadrul Galei Premiilor Food&Bar 2011.

Cu o traditie de peste 120 de ani, PAUL defineste arta brutariei franceze, fiind renumit pentru rafinamentul, prospetimea si calitatea celebrelor sale franzele, baghete, paini vieneze, rustice, painici cu stafide sau cu ciocolata, servite zilnic in cele 450 de magazine deschise in intreaga lume.

Despre PAUL Romania

Lantul de brutarii Paul este prezent in Romania incepand cu anul 2008. In prezent, in Bucuresti sunt deschise 4 brutarii Paul in Baneasa Shopping City, Piata Dorobanti, Afi Cotroceni si Universitate.