Paul Andronic: La Ranca iau startul pentru un nou loc 1

In perioada 10-12 septembrie vor avea loc etapele XI si XII din CNVC Dunlop 2010, etape ce vor fi gazduite in cadrul editiei a IVa a Cupei Gorjului eveniment organizat de catre Asociatia Clubul Sportiv Autocorex Tg. Jiu sub egida FRAS.

Ca de fiecare data, organizatorii Cupei Gorjului au aratat ca etapele de la Ranca, ce se desfasoara pe o lungime de 5 km de pe DN 67 C din zona Novaci, atrag tot mai multi participanti. Pana la startul competitiei s-au inscris peste 30 de piloti, lista ramanand deschisa.

Pilotul Paul Andronic, liderul grupei H  si ocupantul locului secund la Open, va fi prezent la Ranca pentru a obtine un nou rezultat care sa-i asigure titlul de anul acesta:

Putem lua un avantaj important in fata celorlati competitori. Este startul pentru un nou loc 1 si, fara a fi modest, cred ca acest loc imi poate oferi un final de sezon mai linistit.

Nu voi renunta la locul pe podium in nicio etapa si, avand alaturi una dintre cele mai bune echipe tehnice – Autotehnica, voi incerca sa contribui cat mai mult la spectacolul pentru public. Este o competitie care a inceput sa atraga tot mai multi adepti si este pacat sa nu contribuim cu totii, piloti si organizatori, la o cat mai buna imagine.

Important este sa participi, sa accepti rezultatele si sa incerci, de la etapa la etapa, sa obtii cat de mult poti.

La etapele de la Ranca din acest an vom fi prezenti  pe un traseu extraordinar, un traseu pe care imi place sa revin. Multumesc, ca de fiecare data, sustinatorilor fara de care mi-ar fi mai greu sa obtin rezultate: Motul, Pirelli, Arco si Service Univers.

Pana la finalul sezonului competitional mai sunt de desfasurat 4 etape, finalul de sezon fiind marcat pe 24 octombrie la Campulung Muscel.