Patru restaurante KFC raman deschise de Noaptea Alba a Galeriilor

De Noaptea Alba a Galeriilor, KFC Unirii, Beldiman, Romana si Dorobanti nr 239 raman deschise si dupa miezul noptii

Pentru al doilea an consecutiv, KFC Romania va fi alaturi de bucuresteni de Noaptea Alba a Galeriilor. In noaptea de 25-26 mai, patru restaurante KFC vor ramane deschise si dupa miezul noptii, pana la 3 dimineata.

 

Clientii KFC care vor vizita cele peste 30 de galerii sau spatii alternative participante la Noaptea Alba a Galeriilor, vor avea la dispozitie restaurantele KFC Unirii, Beldiman, Romana si Dorobanti nr 239 pentru a-si domoli foamea cu preparate delicioase din pui crocant si fraged.

KFC Romania nu este la prima initiativa de acest fel. Incepand cu anul 2011, atat de Noaptea Alba a Muzeelor, cat si de Noaptea Alba a Galeriilor, restaurantele KFC din  zona principala a evenimentului, zona Unirii-Cismigiu-Magheru, au ramas deschise si dupa miezul noptii.

 

Despre KFC Romania

Lantul de restaurante KFC este operat in sistem de franciza, licenta pentru Romania fiind acordata in 1997 companiei US Food Network. In prezent, in Romania sunt deschise peste 40 de restaurante KFC atat in Bucuresti, cat si in orase precum Timisoara, Cluj-Napoca, Suceava, Oradea, Pitesti si Brasov si unul in Republica Moldova.