Pasaportul de frumusete sau cum sa fim sigure ca suntem injectate cu un acid hialuronic de calitate

Nu doar tigarile sau hainele de marca reprezinta subiectul controversat al contrabandei, mai nou si acidul hialuronic poate fi enumerat in aceasta categorie. Greu de crezut, dar adevarat, in Romania exista cazuri in care clientele sunt injectate cu acid hialuronic care nu respecta standardele acceptate de calitate. Pentru a evita aceste neplaceri si eventualele iritatii aferente, clientele sunt sfatuite sa ceara intotdeauna medicului „Pasaportul de frumusete”. In ceea ce priveste medicii care folosesc acid hialuronic provenit din surse „neoficiale”, acestia trebuie sa stie ca orice tip de acid hialuronic care nu este cumparat de la distribuitor, are foarte mari sanse sa nu fie veritabil si de o calitate indoielnica.

„Recomandam tuturor celor care recurg la aceasta procedura noninvaziva, sa ceara medicului Certificatul de Frumusete, care atesta originalitatea si calitatea garantata de Teosyal. Doar asa vor fi sigure ca sunt injectate cu cel mai pur acid hialuronic, 100% natural”, a explicat Andreea Iftimie, medic estetician si manager al companiei See.Try.Buy, unic distribuitor Teosyal in Romania.

Teosyal este cel mai cunoscut acid hialuronic pentru puritatea si concentratia sa 100% naturala, fiind realizat sub egida de calitate a laboratoarelor Teoxane din Geneva, Elvetia. Cele 7 formule diferite ale produsului Teosyal permit, printr-o simpla injectare, stergerea ridurile fine si profunde,
remodelarea fetei, redefinirea buzelor si rehidratarea pielii in profunzime. In urma tratamentului pielea ramane neteda si catifelata, efectul cumulativ al mai multor sesiuni asigurand optimizarea rezultatelor.

„Teosyal este lider pe piata din Romania si face parte din top trei producatori de acid hialuronic la nivel mondial, fiind cel mai pur acid hialuronic. Injectat in derm, Teosyal repara in mod eficient deficitul de acid hialuronic din piele, datorita concentratiei sale mari in aceasta substanta, rezultatul fiind vizibil imediat.

O procedura care poate multora li se pare costisitoare, este de fapt mai rentabila pe timp indelungat decat modalitatile clasice prin care ne ingrijim fata. Ganditi-va ca daca in medie platiti 300 euro pentru injectarea acidului hialuronic care isi mentine efectul intre 6 luni si 18 luni (in functie de varietatea utilizata si de alti factori), inseamna ca pe luna revine intre 17 si 50 euro, cost care se situeaza de cele mai multe ori mult sub pretul unei creme, care nu poate sa umple ridurile sau sa creeze volume acolo unde ele lipsesc. De aceea ar trebui sa indepartam din mintea consumatorului ideea ca injectarile cu acid hialuronic sunt scumpe, intrucat pana la urma realitatea dovedeste ca este mai ieftin sa dai banii pe un produs care ofera rezultate imediate si cu efecte de durata, decat sa risipesti bugetul pe creme ce nu pot sa ofere aceleasi beneficii”, a mai punctat Andreea Iftimie.
Printre medicii care folosesc Teosyal se numara Dr. Viviana Iordache, Dr. Renert Gadi, Dr. Ioan Nedelcu etc.

Teosyal poate fi injectat pe toata fata, pe gat, pe decolteu si pe maini. Gama de produse destinate nevoilor speciale, in ordinea crescatoare a vascozitatii sunt: Meso, First Lines, Global Action, Deep Lines, Kiss, Ultra Deep si Ultimate.

TEOSYAL Mezo® permite ameliorarea tonicitatii pielii si hidratarea dermului si este indicat in special in timpul sedintelor de revitalizare a pielii, pentru pielea fina si deshidratata si pentru a preveni imbatranirea pielii.

TESOYAL® First Lines este recomandat pentru corectarea liniilor fine si a ridurilor superficiale din zone sensibile, precum ochii sau zona peribucala.

Teosyal® Global Action este recomandat pentru umplerea ridurilor liniare, a ridurilor nazogeniene vizibile putin sau mediu, a ridurilor peribucale si glabelare.

TEOSYAL® Deep Lines este un produs foarte vascos recomandat pentru umplerea ridurilor profunde ale fetei, cum ar fi cele nazogeniene sau liniile de marioneta.

TEOSYAL® Kiss este produsul vedeta al game. Produsul este prezentat intr-o formula exclusiva si inovatoare, un gel adaptat zonei sensibile a buzelor.

TEOSYAL® Ultra Deep permite restaurarea volumului fetei, remodelarea conturului fetei, tratarea ridurile profunde din pielea mai groasa, stergerea cutelor pielii si corectarea ptozele minore.
Teosyal® Ultimate Volum Intens este cea mai recenta generatie de implanturi pentru volum din gama Teosyal si reprezinta solutia ideala pentru pielea lasata.

„Remanenta acidului hialuronic depinde de cativa factori precum: tipul de piele al pacientului, severitatea ridurilor care trebuie corectate, locul de injectare (dermul superficial, mediu sau profund), precum si volumul injectat. O noua umplere este recomandata dupa 6-12 luni, in functie de produs, iar cantitatea injectata este una semnificativ mai mica”, a adaugat Andreea Iftimie.
O alta gama Teosyal este PureSense, care contine lidocaina, un anestezic local, cu ajutorul carora injectarile devin complet nedureroase.

Anul acesta, in cadrul Congresului National de Dermatologie, a fost lansat Redensity, cel mai nou tratament special creat pentru a reda pielii stralucirea, luminozitatea, hidratarea si elasticitatea pierduta. Rolul gamei Redensity este acela de a inlocui volumul pierdut cu varsta, de a corecta schimbarile statice din piele si de a umple ridurile profunde si superficiale. Conceptul care sta la baza acestui produs este combinarea eficenta a mesoterapiei cu fillerele de acid hialuronic, rezultatul fiind redensificarea si refacerea capacitatii naturale a pielii din zona fetei, gatului si decolteului de a reflecta lumina. Odata cu Redensity se deschide o noua categorie de tratamente si proceduri cu efecte remarcabile asupra pielii. Recomandat pentru orice varsta, dar in special pentru femeile care doresc sa-si pastreze pielea tonifiata, Redensity este un tratament non-invaziv, nedureros si are costuri minime. Mihaela Leventer este unul din doctorii care foloseste cu succes Redensity.

Informatii despre See.Try.Buy Company
See.Try.Buy este singura firma din dimeniul medicinii estetice din Romania pozitionata ca med-spa provider. Din portofoliul sau fac parte laserele Candela, laserele Sciton, tehnologia 3DEEP, Lipocryo, Canfield, Teosyal si Redensity. Mai multe informatii gasiti pe www.celmaipuracidhialuronic.ro,
www.redensity.ro, www.3deep.ro, www.slabire-lipocryo.ro.