Parul nu te mai asculta? Disciplineaza-l cu Sleek Blow Out by label.m

Datorita promovarii tot mai intense si  a tendintelor din moda, tot mai multe femei isi doresc un par matasos si o coafura perfecta, iar pentru asta isi supun parul la un intreg calvar alcatuit din uscator, perii speciale, placa de par si aloca mult timp pentru obtinerea look-ului dorit.
Datorita ultimei inovatii de la label.m, chinul a luat sfarsit. Noua crema de volum si netezire Sleek Blow Out de la label.m este un produs profesional, special creat pentru a hidrata, a oferi stralucire si a indrepta firul de par, asigurand un efect anti-frizz de durata. Practic, un singur produs va asigura o coafura perfecta, indiferent ce stil alegeti:  bucle definite, o netezire perfecta a parului, iar daca il uscati corespunzator, un par incredibil de drept.
Sleek Blow Out Cream ajuta la indreptarea parului in mod absolut natural si te va face sa uiti de placa de par, de orele pierdute pentru a-ti coafa parul, putand sa te bucuri de un par stralucitor, sanatos si o coafura flexibila si rezistenta.
Ce aduce nou acest produs miraculos?  Contine ulei de Avocado si ulei de ricin bogat in acizi grasi hidratand in profunzime firul de par, sigiland cuticula si protejand parul impotriva coafarii la cald. Se poate aplica atat pe parul umed pentru a-l indrepta sau pe cel uscat pentru a disciplina parul rebel.
Niciodata nu a fost mai simplu sa obtii parul drept si finisarea perfecta pe care ti-o doresti. Sleek Blow Out este cea mai sigura cale pentru un look fabulos si elegant, demn de covorul rosu. Spune Adio parului deshidratat si rebel  si profita de oferta speciala de lansare de pe www.luxbeauty.ro!