Partenerul ASEBUSS – Kenessaw State University – a primit reconfirmarea acreditarii internationale AACSB

   Universitatea partenera ASEBUSS, Kennesaw State University din Atlanta-SUA (Coles College of Business) a primit confirmarea mentinerii acreditarii internationale din partea  prestigioasei organizatii internationale AACSB  International care acrediteaza scolile de afaceri. Aceasta recunoastere se acorda in urma unei riguroase analize a calitatii programelor oferite si este ravnita de catre cele mai bune scoli de afaceri din lume. Mai putin de 5% din totalul scolilor de afaceri din lume detin acreditarea internationala AACSB, adica aproximativ 350 scoli din peste 7000 existente.

   ASEBUSS si Kennesaw State University-Atlanta ofera in Romania programul Executive MBA adresat profesionistilor cu experienta in munca relevanta, manageri si antreprenori cu experienta manageriala de minim 3 ani. Diploma Executive MBA obtinuta la absolvirea programului se bucura astfel de dubla recunoastere, nationala si internationala, in SUA si Europa.

   “Ne aflam printre cele mai bune scoli de afaceri din lume.” declara rectorul KSU, Lendley Black.

   Confirmarea mentinerii acreditarii din partea AACSB International are loc la cateva saptamani dupa ce Business Week a clasat programul part-time MBA al Coles College printre cele mai bune programe MBA din tara. In toamna anului trecut, CEO Magazine a realizat « Topul Global MBA 2009 », programul Executive MBA al KSU situandu-se printre cele mai bune 25 programe din SUA.

   In scopul mentinerii acreditarii, orice universitate care a primit acreditarea trebuie sa treaca printr-o riguroasa examinare din partea AACSB la fiecare cinci ani. In cadrul acestei examinari, Coles College of Business a demostrat respectarea celor 21 de standarde legate de calificarea profesorilor, managementul strategic al resurselor, interactiunea profesorilor cu studentii, precum si angajamentul luat pentru imbunatatirea continua si atingerea scopurilor educationale in programele postuniversitare.

 Programul Executive MBA organizat in Romania de ASEBUSS si Kennesaw se diferentiaza prin componenta internationala extinsa, care presupune pe langa profesorii americani implicati in program, colaborarea directa intre cursantii romani si colegii americani din Atlanta. Acestia lucreaza in echipe mixte, timp de 8 luni, la elaborarea de proiecte de afaceri comune, atat in cadrul vizitelor de studiu in Romania si Atlanta, cat si virtual.

   Toti cei interesati sa afle ultimele noutati despre programul Executive MBA, cursurile  si evenimentele organizate de ASEBUSS pot vizita http://www.asebuss.ro/p3/Programul+Executive+MBA sau trimite email la emba@asebuss.ro

 Persoana de contact: Bianca Ioan – Director Marketing, Program Executive MBA; 0722.368.602