Parteneriat Viveo-Rotary Romania pentru sprijinirea copiilor hipoacuzici

Viveo, companie din top 10 mondial in producerea de software bancar, participa si in 2009 la sustinerea eforturilor clubului Rotary Atheneum Bucuresti de a le oferi copiilor hipoacuzici echipamente specializate performante. Prin intermediul Turneului de Tenis Rotaty Atheneum, desfasurat in perioada 23-27 septembrie 2009 la Clubul de tenis LIVONE- Ilie Nastase, se realizeaza o campanie de strangere de fonduri pentru sustinerea scolii pentru copii Hipoacuzici din Bucuresti.
Viveo a participat la toate cele cinci editii ale turneului in calitate de sponsor, unul din cei mai activi sustinatori ai evenimentului fiind directorul general al companiei in Romania, domnul Victor Martin: „Tehnologia moderna digitala ofera echipamente de protezare auditiva excelente prin care copiii cu deficiente severe de auz pot sa aiba parte de o educatie conform standardelor si sa se integreze mai usor in societate prin recuperarea sau diminuarea efectelor deficientelor de auz. De-a lungul timpului am reusit sa dotam laboratoarele Scolii de Hipoacuzici din Bucuresti cu echipamentelede specialitate necesare, sa oferim elevilor proteze auditiv digitale cu receptie FM iar profesorilor emitatoare FM speciale pentru transmiterea informatiilor cu atenuarea zgmotelor astfel incat sunetele sa ajunga nedistorsionate la elevi. Suntem onorati sa fim alaturi de Rotary Atheneum Bucuresti in acest efort”.
De asemenea, in 2009 Viveo a fost alaturi de Rotary si la Festivalul International al Tinerilor cu Dizabilitati din Adana Turcia, oferind fondurile necesare pentru participarea a opt copii la acest eveniment.
„La actiunile de binefacere organizate de Rotary Atheneum am avut intotdeauna sprijinul Viveo, care s-a implicat activ atat ca organizare si pentru strangerea de fonduri, cat si ca sponsor. Prin intermediul actiunilor realizate impreuna, patru generatii de copii hipoacuzici au beneficiat de aparatura moderna pentru a invata in cele mai bune conditii, si vom continua eforturile pentru a ajuta si generatiile care vor veni de acum inainte.” a declarat domnul Vasile Ciubotaru, presedintele Clubului Rotary Atheneum Bucuresti.
La nivel mondial Viveo este implicat activ in lupta impotriva saraciei prin intermediul dezvoltarii microfinantarii pentru tarile africane, avand ca partener principal in actiunile sale PlaNet Finance, organizatie condusa de Jacques Atalli, unul din cei mai cunoscuti economisti din lumea francofona.

Despre Viveo
Partener strategic al bancilor si al institutiilor financiare, VIVEO dezvolta o oferta completa si modulara de produse si servicii, care raspund tututor problematicilor functionale, tehnologice sau reglementare ale bancilor. . VIVEO se pozitioneaza astazi ca singurul actor de anvergura europeana, care combina activitatile de consiliere cu cele de producator de software si care poate sa acopere toate aspectele unui proiect bancar. Politica sa ambitioasa de R&D (20000 de zile/om pe an incepand din anii 2000), ii permit sa propuna oferta de produse bancare cea mai adaptata noilor nevoi din piata, in ceea ce priveste tehnologia (Service Oriented Arhitecture) si functionalitatile de business.
Cu o experienta de mai mult de 25 de ani in lumea bancara, Viveo are in prezent mai mult de 700 de clienti in peste 30 de tari.
VIVEO Romania este polul de dezvoltare al Viveo si reprezentantul acestuia in Europa de Est. Cu o experienta de peste 17 ani in dezvoltarea de software bancar, este cel mai potrivit partener in realizarea de proiecte pentru mediul bancar romanesc.
Pentru mai multe informatii, consultati www.viveo.com