Parteneriat strategic intre SIVECO Romania si Scoala de Studii Politice – NUR Otan, in vederea utilizarii sistemelor eLearning si de management al resurselor umane in Kazakhstan

Parteneriatul are in vedere dezvoltarea si implementarea de proiecte strategice pentru functionarii publici de conducere si manageri de institutii din Kazakhstan.

Recent, SIVECO Romania a primit vizita oficiala a unei delegatii reprezentand Scoala de Studii Politice – NUR Otan, din Kazakhstan. Din delegatie au facut parte doamna Bachyt Yessekina, directorul Scolii de Studii Politice NUR Otan, profesor PHD in economie, doamna Raushan K. Satova – doctor in economie, profesor, membru corespondent al Academiei de Inginerie din Republica Kazakhstan si domnul Sayabek K. Sakhiyev – Seful Departamentului de Afaceri Externe al PDP – Nur Otan, doctor in stiinte, profesor.

Cu prilejul acestei vizite s-a semnat un parteneriat strategic intre SIVECO Romania si Scoala de Studii Politice NUR Otan, in vederea promovarii celor mai inovative mijloace si tehnologii pentru modernizarea managementului resurselor umane si dezvoltarea formarii profesionale prin intermediul eLearning si TIC, pentru functionarii publici si managerii de institutii din Kazakhstan.

Vizita delegatiei kazahe la sediul SIVECO se desfasoara in contextul extinderii participarii companiei romanesti la marile procese de informatizare a educatiei in Kazakhstan, prin semnarea recenta a Acordului cu Centrul National de Informatizare din Kazakhstan, in vederea furnizarii de continut educational digital pentru sistemul educativ kazakh incepand cu 2012.

“Interesul pe care diferitele institutii de educatie sau de formare profesionala din Kazakstan si l-au aratat fata de produsele si procesele de eLearning dezvoltate de catre SIVECO Romania reprezinta un argument in favoarea confirmarii statutului Romaniei de tara exportatoare de solutii informatice pentru educatie, prin utilizarea solutiilor romanesti in programe nationale de informatizare in zece tari de pe trei continente. Vizita delagatiei kazahe ne onoreaza si ne-am angajat sa impartasim cu ei experienta si expertiza noastra intr-un proiect de eLearning amplu, complex, la nivel national”, a declarat Irina Socol, Presedinte si Director General, SIVECO Romania.

“Vizita de lucru intreprinsa de catre delegatia kazaha in Romania a facut posibile intalniri foarte fructuoase. In cadrul intalnirii cu reprezentanti ai SIVECO am pus bazele unei colaborari de lunga durata, in vederea dezvoltarii proceselor de formare in care sunt angrenati studentii nostri”, a declarat doamna Bachyt Yessekina, directorul Scolii de Studii Politice NUR Otan din Republica Kazakhstan.

Despre SIVECO Romania

SIVECO Romania este liderul caselor romanesti de software si unul din integratorii software de succes din Europa Centrala si de Est. Compania dezvolta si exporta solutii IT si proiecte de consultanta cu valoare adaugata ridicata catre tari din Comunitatea Europeana, Orientul Mijlociu, Africa de Nord si spatiul Comunitatii Statelor Independente.

Compania a fost infiintata in 1992 si are in prezent peste 1.200 de angajati.

Actionarii SIVECO Romania sunt Intel Capital, Polish Enterprise Fund V (fond de investitii administrat de Enterprise Investors), SIVECO Netherlands B.V si SIVECO Management Team.

Adresandu-se organizatiilor private si publice, SIVECO Romania ofera solutii eficiente de eLearning, EAS (Enterprise Application Suite), Document Management, Business Inteligence, eHealth, eGovernment, eAgriculture, eCustoms si eBusiness, pentru piata nationala si internationala. SIVECO Romania s-a specializat in executia de proiecte informatice de mare complexitate si amploare.

De-a lungul celor 20 ani de existenta, compania si-a construit o reputatie solida, fiind recompensata cu peste 140 de premii interne si internationale.

SIVECO Romania SA este certificata ISO 9001:2008 de catre compania franceza AFAQ-AFNOR, una din primele 5 companii de audit din lume. SIVECO Romania dezvolta parteneriate solide cu cele mai mari companii de software si hardware din lume:Intel, HP, IBM, Bull, Oracle, Microsoft etc.

SIVECO Romania este membru activ al mai multor asociatii profesionale si de afaceri din Romania (AmCham, CCIFER, ARIES, ANIAP, ATIC) si internationale (European Association for Information Technology – EITA, Information Society Technologies Advisory Group – ISTAG) si a aderat la importante initiative globale, precum UNPD Global Compact, WEF Transparency si PACI (Partnership Against Corruption Intiative).

Mai multe informatii despre companie si produsele sale puteti obtine vizitand www.siveco.ro