Parteneriat pentru informare si sanatate: MedicpentruTine.ro si Revista Online de Medicina Materno-Fetala

Din dorinta de a garanta cititorilor un mai bun acces la informatii specializate, portalul MedicpentruTine.ro si Revista On-line de Medicina Materno-Fetala au decis demararea unui parteneriat de promovare reciproca. Pornind la drum impreuna, cele doua publicatii online isi propun sa-si consolideze politica si viziunea de a oferi publicului continut de calitate livrat intr-o maniera atractiva si  inovatoare.

“Am salutat initiativa de relansare a website-ului www.materno-fetala.ro si am fost incantati de profesionalismul si seriozitatea tuturor celor implicati in proiect. Initiem acest parteneriat cu convingerea ca transcende simpla promovare reciproca, fiind in acelasi timp o asociere de valori, imagine si obiective. Suntem onorati sa putem propaga informatii de o asemenea utilitate pentru publicul larg si ne bucura increderea cu care ceilalti actori ai mediului online romanesc trateaza portalul MedicpentruTine.ro si propunerile noastre”, declara Daniela C. Nataletu, Project Manager al MedicpentruTine.ro.

Parteneriatul se va concretiza, printre altele, prin promovarea, in motoarele de cautare oferite de MedicpentruTine.ro, a medicilor specialisti din colectivul redactional al revistei, care vor semna, de acum inainte, si o parte dintre articolele publicate in portal.

Revista on-line de medicina materno-fetala este prima publicatie specializata din acest domeniu, putand fi considerata o reala arhiva de informatii, sfaturi si articole indreptate catre cititori, fie medici sau pacienti.

Obiectivele informationale si motivationale ce stau la baza redactarii acestei publicatii on-line se concentreaza asupra relatiei medic-pacient si a schimbului de date dintre acestia.

Dincolo de obiectivul de educare a cititorilor, revista on-line de medicina materno-fetala are in vedere si o mai buna relationare cu vizitatorii website-ului prin intermediul forumului.

Toate articolele si sfaturile prezentate pe site se afla sub semnatura medicilor de specialitate, credibilizand, in acest fel, informatia oferita.

MedicpentruTine.ro si Revista On-line de Medicina Materno-Fetala va stau la dispozitie la adresele www.medicpentrutine.ro, respectiv www.materno-fetala.ro.

Contact MedicpentruTine.ro:

Daniela C. Nataletu, Project Manager

Tel: 0723.398.654

E-mail: dana.nataletu@medicpentrutine.ro

Contact Revista On-line de Medicina Materno-Fetala:

Silviu Predoi, Redactor Sef

E-mail: drpredoi@materno-fetala.ro