Parteneriat Evolutica – Hostway Romania: hosting dedicat pentru T5.ro

SC Evolutica SRL anunta initierea parteneriatului cu Hostway Romania, companie ce pune la dispozitia aplicatiei T5.ro un serviciu complet si profesional de hosting. Aceasta colaborare este un prim pas in sustinerea dezvoltarii ulterioare a aplicatiei T5.ro – prima aplicatie romaneasca recomandata in sectiunea Featured Examples a laboratoarelor Google Analytics.

T5.ro este un serviciu gratuit de publicare statistici Google Analytics adresat webmasterilor din Romania. Acest proiect si-a propus sa depaseasca statutul de simplu sistem de publicare statistici si sa evolueze, in timp, intr-un spatiu de intalnire a webmasterilor din Romania, capabil sa furnizeze uneltele necesare pentru valorificarea traficului site-urilor personale.

Acum, proiectul T5.ro este gazduit de Hostway, unul din cei mai importanti jucatori din piata locala de hosting. Hostway Romania este filiala a Hostway Corporation, una dintre cele mai mari companii de hosting la nivel global. Serviciile lor includ înregistrare domenii, web hosting, colocare, servere dedicate, hosting SaaS si servesc mai mult de 1.4 milioane de website-uri si peste 2 milioane de clienti din intreaga lume.

SC Evolutica SRL este o companie orientata spre implementarea si dezvoltarea de comunitati online si servicii web, prin solutii inovatoare si profesioniste. Portofoliul sau actual include www.reteteculinare.ro si www.albumdefamilie.ro.

Evolutica SRL
http://evolutica.ro