ParkLake lansează campania de Paște și oferă vouchere de cumpărături în valoare totală de 175.000 de lei și o vacanță la Disneyland

ParkLake Shopping Center marchează sărbătorile pascale prin campania “Fiecare Sărbătoare este surprinzătoare”. Între 15 martie și 7 aprilie, 3500 de vouchere de cumpărături, în valoare totală de 175.000 de lei vor fi oferite garantat clienților centrului comercial. În plus, evenimentele inedite, atelierele și spectacolele tematice, dar și târgul special organizat cu aceasta ocazie sunt modul perfect de petrecere a timpului liber.

În perioada 15 martie – 7 aprilie, cumpărăturile de minim 100 LEI în ParkLake Shopping Center îți aduc garantat un voucher de 50 LEI cadou, în limita stocului disponibil, valabil in peste 100 de magazine partenere, dar și șansa de a participa la loteria pentru marele premiu: o excursie la Disneyland Paris pentru întreaga familie. Lista magazinelor participante în campanie poate fi accesată pe www.parklake.ro. Pentru a intra în posesia premiilor-instant, dar și pentru înscrierea la tombolă, participanții trebuie să prezinte bonul de cumpărături la biroul de informații al centrului comercial.

ÃŽn perioada 27 martie – 07 aprilie, cei mici vor fi surprinÈ™i de magia sărbătorilor de PaÈ™te. Parada Personajelor de PaÈ™te, Jocurile IepuraÈ™ului, dar È™i multe ateliere creative îi aÈ™teaptă pe copii în zona main square, parter. Vor vopsi ouă, se vor distra cu tehnica de quilling, vor decora figurine din fetru È™i lemn, sau vor da viață creaÈ›iilor cu puÈ›in praf magic decorativ. ÃŽn plus, personaje extraordinare le vor ieÈ™i în cale la spectacolele interactive pregătite pentru ei, în timp ce IepuraÈ™ul îi aÈ™teaptă cu un moment de story telling cu totul special.

ParkLake Shopping Center încheie prima luna de primăvară cu un eveniment tip CSR pe data de 26 martie, dedicat copiilor cu sindrom Dravet si alte epilepsii rare, cu scopul de a crește nivelul de conștientizare și a informa publicul cu privire la aceste afecțiuni.

În perioada 28 martie – 7 aprilie, bucureștenii sunt așteptați la Târgul de Paște cu delicii și tradiții. Cei care trec pragul centrului comercial între orele 10:00 și 22:00 pot achiziționa bunătăți tradiționale, cadouri și decorațiuni de sărbătoare. Evenimentul va avea loc la parterul ParkLake, în zona intrării Starbucks și Second Cup.

Mai multe detalii despre evenimentele ParkLake, dar și programul complet găsiți pe www.parklake.ro și pe pagina de Facebook ParkLake Shopping Center.