PARISAX PROFESSIONAL – machiaj profesional la www.dermapil.ro

Anticipand tendintele, cercetand si dezvoltand noi produse eficiente, cu un design deosebit, grupul Parisax Cosmetique (Franta) s-a dezvoltat pe parcursul anilor fiind in prezent unul dintre liderii zonei de frumusete, partenerul principal al celor mai importanti make-up artisti internationali.
PARISAX PROFESSIONAL ofera produse cosmetice profesionale, accesorii pentru machiaj, produse pentru unghii, pensule profesionale de machiaj etc.
Datorita produselor PARISAX PROFESSIONAL care ofera o varietate de texturi (mat, pudrat, stralucitor sau sidefat) si de culori (pastelate sau culori tari) se pot realiza machiaje profesionale de inalta calitate.
Produsele PARISAX PROFESSIONAL sunt utilizate de make-up artisti in realizarea tuturor tipurilor de machiaje, de la cele de televiziune, scena, ocazii, pana la cele de zi cu zi.
PARISAX PROFESSIONAL reprezinta un brand atractiv si accesibil datorita produselor inovatoare, de calitate superioara care sunt comercializate la un pret competitiv.
Puteti obtine mai multe informatii despre produsele PARISAX PROFESSIONAL sau puteti sa le achizitionati prin intermediul magazinului online de produse profesionale www.dermapil.ro , e-mail: info@dermapil.ro , 0740010083