Parinti poznasi langa copilasi – in iunie copii, parinti si bunici se joaca si invata impreuna

Va amintiti cat de frumoasa parea intreaga lume cand o priveati prin ochi de copil? Cat de captivante erau jocurile copilariei? In luna iunie, parintii si bunicii ai caror micuti au varsta cuprinsa intre 3 si 10 ani pot retrai clipele minunate ale copilariei alaturi de acestia. Centrul de Dezvoltare Personala a Copilului Discover Me deschide portile catre Lumea Copiilor, unde totul este la indemana: pictura, dans, teatru, karaoke, animatie cu personaje costumate, face-painting si multe alte surprize. Parintii si bunicii care doresc sa impartaseasca aceste experiente cu copiii sau nepotii lor, dar si sa afle de la specialistii Discover Me cum pot fi imbunatatite relatiile de comunicare dintre generatii, sunt invitati in fiecare weekend al lunii iunie, intre orele 11 si 14 la sediul Discover Me din Str. Constantin Noica, nr. 130.

Insotiti-va doar de voie buna si energie: participarea este gratuita!

Propunerea Discover Me pentru a sarbatori Luna Copiilor este menita sa ofere copiilor momente creative si recreative in compania propriilor parinti si ocazia de a socializa prin joc si joaca. Implicarea activa si calitativa a parintilor si bunicilor in activitatile propuse va permite acestora nu doar sa uite pentru cateva ore de grijile cotidiene, dar si sa se apropie afectiv de copil, redescoperindu-l intr-un alt context social decat cel al familiei.

Dezideratul de la care porneste campania “Parinti poznasi langa copilasi“ este acela de a crea un eveniment cu si pentru copii, in care cei mici sa fie acompaniati de cele mai importante figuri ale universului lor: parintii si bunicii. “Una dintre nevoile fundamentale ale copilului este de a-l avea alaturi pe parinte in activitatile sale educative si recreative. Jocul si bucuria de-a se simti valorizati de catre parinti si educatori le confera copiilor resurse nebanuite de adaptare, de crestere si dezvoltare personala. In acest sens, actiunile noastre vin sa le ofere copiilor un mediu calduros si securizant in care ei se pot exprima si isi pot valorifica intreg potentialul. In acelasi timp, parintii si bunicii vor avea prilejul nu doar de a-si observa copii si nepotii, dar si de a participa activ alaturi de ei, regasind copilul interior si spiritul jocurilor de altadata.”

Pe durata evenimentelor, cei mici si cei mari vor avea ocazia de a-si da frau liber imaginatiei in fata sevaletelor, de a pune in scena povesti indragite, de a trece “probe de foc” pentru a fi declarati “Capitan al piratilor” ori de a-si dovedi talentul muzical pe scena din Lumea Copiilor, doar pentru a mentiona cateva dintre activitatile incluse in program. In plus, parintii si bunicii isi pot lamuri orice neclaritati si inlatura orice diverse temeri legate de educarea copiilor, participand la dezbaterile sustinute de specialistii Discover Me.

„Nu exista limite de varsta cand vine vorba de a sarbatori Ziua Copilului. Oricare dintre noi, pitic sau voinic, are «voie si nevoie» sa se simta copil. Proiectul de fata ofera o astfel de ocazie, de intalnire a tuturor: copii, parinti, artisti, educatori si alti profesionisti, intr-o lume inocenta, hazlie, plina de neastampar si energie: Lumea copiilor”, ne convinge Ana-Ramona Tunaru, Coordonator Programe Educationale al Discover Me.

Pentru a raspunde provocarilor ridicate de organizarea acestei inedite campanii, Centrului de Dezvoltare Personala a Copilului Discover Me i s-au alaturat o serie de parteneri de nadejde: ING Asigurari de Viata, portalurile Copilul.ro, Gradinite.com, Mami.ro, Parinti.com si 9am.ro, revistele TimeOut si ProTV Magazin, Radio Itsy Bitsy, Club Angelo, Studio Giuliana, companiile Artflow Group, Vertical Mind si Joy Sport Performance.

Pentru informatii privind programul complet al activitatilor si pentru a confirma participarea la eveniment, va puteti adresa organizatorilor prin una dintre modalitatile de mai jos:

Ana-Ramona Tunaru – Coordonator Proiect

Carmen Hbous – Inscrieri eveniment

Telefon: 0747 774 809

Fax: 031/ 805 8077

E-mail: office@discover-me.ro

Website: www.discover-me.ro

Blog : http://poznasi.wordpress.com/

Sub sloganul Pentru copii isteti si parinti intelepti, Centrul de Dezvoltare Personala a Copilului Discover Me constituie o noua abordare a sistemului educational, originala si moderna. Inca de la lansarea sa pe piata, in urma cu 3 ani, centrul si-a propus sa valorifice la nivel superior potentialul copilului. Varietatea de programe educative, recreative si psihologice oferita a facut ca, pana in prezent, 800 de copii sa treaca pragul centrului. In egala masura, Discover Me se adreseaza parintilor care cauta sprijin in descoperirea copilului si in intelegerea nevoilor sale, pentru a interveni cu grija si abilitate in educarea si formarea acestuia.