Parentime te invită la Trainigul Părinților Eficace

Parentime, cel mai cunoscut centru de parenting din România, te invită să participi la  Trainigul Părinților Eficace, primul program care dezvoltă abilitățile părinților de rezolvare a unui conflict cu câștig de ambele părți.

Adresat părinților cu copii de toate vârstele, Trainigul Părinților Eficace este cel mai faimos curs de acest fel din lume. Fiind conceput de renumitul psiholog Thomas Gordon, cursul a fost dezvoltat și îmbunătățit de-a lungul anilor, pentru a oferi participanților o experiență inedită. Cursul se axează pe eliminarea pedepselor din procesul educațional și înlocuirea lor cu alternative pe termen lung. Scopul acestui tip de parenting este autodisciplinarea și responsabilizarea copiilor.

Trainigul Părinților Eficace este prezent in peste 50 de țări și a avut până acum peste 7 milioane de participanți. Modelul prezentat s-a dovedit a fi universal aplicabil, indiferent de background-ul cultural, rasă, sex, nivel de educație, statut economic sau religie.

”Ne bucurăm că putem oferi părinților din România șansa de a urma cel mai faimos curs din lume. După experiențele plăcute pe care le-am avut la cursurile din anii trecuți, suntem nerăbdători să le împărtășim și altor părinți idei de comunicare și metode de educație inedite și eficiente” a declarat Miruna Pătrașcu, Managing Partner Parentime.

Trainigul Părinților Eficace se desfășoară în 9 sesiuni săptămânale a câte 3 ore fiecare. Părinții pot opta să participe la fie la cursurile de dimineață (în fiecare marți, între orele 10:30 – 13:30), fie la cursurile de seara (în fiecare joi, între orele 19:00-22:00).

Prețul unui pachet complet de curs este de 1000 lei + TVA. Plata se poate face fie integral, fie în două sau patru rate.Pentru a vedea programul complet al cursurilor, accesați http://www.parentime.ro/calendar

———————-

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați:

Miruna Pătrașcu

office@parentime.ro

021 330 33 85

www.parentime.ro

 

Înființat în 2008, Parentime s-a născut din dorința de a acorda părinților un set de instrumente necesare pentru a face din experiența de părinte o experiență plăcută și relaxată. Pentru că a fi parinte este cel mai dificil ”job” al vieții și nu ar trebui să fie singurul pentru care să nu ai o pregătire formală.

Parentime este reprezentant exclusiv în România al Fundaţiei Gordon Training International.

Fundaţia Gordon Training International este o companie de training renumită în lume, înfiinţată de psihologul Thomas Gordon, care are ca misiune echiparea oamenilor din întreaga lume cu aptitudini de comunicare democratică şi rezolvare de conflict cu câştig de ambele părţi.