Parcul auto – O noua functionalitate a suitei ERP bcManager Professional

Pentru a completa gama functionalitatilor care ii ajuta pe utilizatorii bcManager Professional ERP sa isi gestioneze mai bine activitatea, berg COMPUTERS a dezvoltat modulul Parc auto.  Aplicatia este utila in calcularea costurilor si a veniturilor aferente fiecarei masini/utilaj precum si pentru urmarirea documentelor asociate acestora.

 Modulul este destinat companiilor pentru care parcul de vehicule si utilaje reprezinta o resursa importanta in generarea veniturilor.  Prin asocierea unui centru de cost fiecarei masini/utilaj, aplicatia poate genera informatii relevante despre rentabilitatea acestora prin compararea costurilor cu veniturile.

De asemenea, aplicatia poate fi folosita si de companiile care administreaza un parc de autovehicule utilizat in desfasurarea activitatilor operationale. In acest caz, aplicatia Parc auto se dovedeste utila pentru a tine evidenta documentelor asociate fiecarei masini: vigneta, polite de asigurare, ITP, etc. Astfel, pot fi accesate rapoarte cu documentele a caror data de valabilitate a expirat sau va expira in curand.

Modulului Parc auto completeaza suita functionalitatilor bcManager Professional destinate unei mai bune gestionari a resurselor si optimizarii proceselor dintr-o companie.

berg COMPUTERS este o companie din Timisoara activa pe piata serviciilor IT din 1991. Portofoliul de produse al berg COMPUTERS contine aplicatii software de tip ERP, dar si numeroase proiecte de implementare a aplicatiilor software dedicate.