Pacient NEI MEDICA? Acum 10% discount la serviciile ERA DENT!

Bucuresti, 10 Noiembrie 2011 – Clinica NEI Medica Asist anunta parteneriatul cu ERA DENT, una din cele mai performante clinici stomatologice private din Romania.
Incepand cu luna noimebrie a acestui an toti pacientii NEI MEDICA beneficiaza, cu trimitere de la medic, de un consult stomatologic GRATUIT in cadrul clinicii ERA DENT si de 10% reducere la serviciile prestate.
Esti pacient NEI MEDICA?
Consult plus radiografie GRATUITA!
10 % reducere din costul interventiilor!
EraDent este recunoscuta drept una din cele mai performante clinici stomatologice private din Romania. Se diferentiaza de celelalte clinici prin:
– Solutii personalizate: La EraDent, fiecare pacient este unic si beneficiaza de opinia medicala a unei echipe de specialisti, stabilindu-se astfel schema optima de tratament personalizat.
– Echipa de profesionisti: Pentru a asigura servicii medicale de calitate superioara, EraDent a reunit o echipa de medici cu experienta practica de peste 10 ani.
– Valorile etice si profesionale: Promoveaza si respecta principii ca: respectul fata de pacient, increderea, punctualitatea, calitatea si profesionalismul.
– Tehnologie de ultima generatie.
Clinica NEI MEDICA Asist situata in strada Johann Strauss nr. 2A te asteapta cu dotari la cele mai inalte standarde, toata gama de servicii medicale de specialitate, laborator propriu de analize medicale si personal medical de specialitate dedicat si profesionist.
Serviciile de Medicina Muncii si Securitate in Munca sunt completate de o gama diversa de specialitati medicale menita sa vina in intampinarea companiilor si persoanelor fizice deopotriva.
Medicina de laborator, dermatologie, urologie, psihologie, neurologie, oftalmologie, orl, pediatrie, ginecologie, imagistica-ecografie sunt doar cateva dintre specialitatile pe care clinica le pune la dispozitie.
Informatii suplimentare pot fi gasite: http://www.neimedica.ro
Pentru mai multe detalii:
Monica Magureanu
monica.magureanu@neipandorra.ro

Str. Ghiozdanului, nr. 6A
Sector 1, Bucuresti
Mobil: (+40) 742.044.510
Fax: (+40) 213.10.00.99