Pachetul Ayurmed pentru frumusetea ta!

Cosmetica ayurvedica, veche de mii de ani, intelege frumusetea mai profund si mai nuantat, ca un echilibru armonios intre exterior si interior. Iar abordarea pe care o propune nu urmareste doar efecte imediate, ci si de durata! Sunt idei validate de cercetarile moderne. Astazi, este recunoscut faptul ca trebuie sa ne ajutam corpul si din interior, ca aspectul pielii noastre depinde de starea noastra generala de sanatate, de armonia din viata noastra. Iar cosmeticele nu-si mai propun de mult doar efecte pe termen scurt! Traditia ayurvedica a fost validata asadar de cercetarile moderne! Putem avea o piele frumoasa, hidratata, un ten luminos si vizibil intinerit, cu cosmeticele Ayurmed, brandul care promoveaza produsele ayurvedice in Romania!
Pachetul pentru frumusetea ta propus de Ayurmed contine o crema de fata regeneratoare, cu pulbere de aur si extracte din plante indiene – Gold Cream. Incetineste imbatranirea tenului, atenueza ridurile, creste fermitatea si luminozitatea tenului. Pentru un efect de exceptie, este indicata insa folosirea in prealabil a unei creme exfoliate cu actiune profunda de curatare – Walnut Scrub, care se bazeaza pe efectele Aloei Vera si a plantei Neem, binecunoscuta in India, dar si pe granulele de coji de nuci.
In pachetul pentru frumusete, Ayurmed a inclus si o crema-cadou, o crema de ingrijire cu extracte din fructe exotice – Fruit Massage Cream. Combinand extractele de papaya, de ananas si de trandafir indian cu uleiul de migdale, crema are un efect energizant, revitalizant si antirid.
Dar pe langa aceste cosmetice ayurvedice, Ayurmed a inclus in cadoul pentru frumusetea ta si… Margusa. Efectele excelente ale acestei plante pentru detoxifierea si purificarea generala a intregului organism sunt binecunoscute. Cu ajutorul ei, pielea noastra va arata mult mai bine! Pachetul Ayurmed contine 3 cutii de Margusa, necesare pentru o cura de 3 luni.
Comandand acum de pe www.ayurmed.ro sau la 0722.750.111, puteti beneficia de acest pachet care contine o crema cu pulbere de aur, o crema scrub, 3 cutii de Margusa si o crema de masaj facial cu extracte din fructe exotice, pe care Ayurmed v-o ofera cadou. Totul la doar 115 lei, transportul fiind gratuit.
Pachetul Ayurmed pentru frumusete e un excelent cadou pe care il puteti face celor dragi sau de care puteti sa va bucurati voi insiva! Cu Ayurmed va puteti regasi stralucirea tenului si starea de bine!
Regaseste-ti frumusetea, cu Ayurmed! Cosmetice ayurvedice din plante indiene!

Pentru informatii suplimentare va rugam contactati agentia de relatii publice ARENA Communications (numere de telefon: 021.224.70.24, 0720.03.10.27, adresa de e-mail: office@arenacommunications.ro, www.arenacommunications.ro).