Pachet definire si crestere musculara

Pachetul ULTRA SHRED

pentru definire maxima

NOUL ISO 100 de la DYMATIZE (arome: Banane, Ciocolata, Vanilie, Capsuni, Cookies&Cream)

Numele de ISO-100 provine din sursa lui proteică, 100% Izolat Proteic din Zer. Izolatul proteic din acest produs a fost procesat până la perfectiune, 100% hidrolizat, instantizat şi trecut prin 5 paşi de controale de calitate.

Utilizarea maximală de proteină este esenţială pentru refacerea musculară şi menţinerea unei balanţe pozitive de azot, ceea ce este critic in perioadele de antrenament intens. Nu există un standard mai mare în ceea ce priveşte proteinele decât ISO-100.

Fiecare porţie (28 g) contine 25 g proteine, 0 g carbohidraţi şi 0 g grăsimi, ceea ce face ca acest produs să conţină 86% proteine per porţie. Este perfect pentru dietele sărace în carbohidraţi. Se dizolvă foarte rapid în apă, suc sau lapte, iar datorită ultra-purităţii lui și faptul că nu conţine lactoză, ISO-100 este probabil formula proteică cel mai uşor de digerat.

Continut: CLICK AICI
 

L-Carnitine Liquid de la Dymatize – aroma: LEMON

cantitate 473ml. (32 serv.)

Confort, Calitate si Valoare
Liquid L-carnitina 1100 in generoasa noastra sticla cu 31 de serviri este modul cel mai convenabil și aromat mod prin care poti sa-ti iei portia de L-carnitina. Indiferent dacă îl utilizați pentru a sprijini o inima sanatoasa, rezistenta, compozitia corpului sănătos sănătos, puteți fi sigur că obtineti calitate și valoare cu L-carnitina de la Dymatize.
L-carnitina este un aminoacid sugerat pentru a promova creșterea și dezvoltarea, arderea grasimilor, energie, și rezistență îmbunătățită la oboseală musculară. Este, de asemenea, bun in dieta, deoarece poate ajuta la reducerea sentimentele de foame și slăbiciune.

In plus:
L-carnitina poate juca un rol metabolic critic în promovarea compoziției corporale sănătoase, deoarece ajuta la transportul grasimilor in mitocondrii unde acestea sunt arse pentru energie.
Cercetarile clinice au sugerat L-carnitina promoveaza performantele atletice si rezistenta. Prin suportul mai mare de grăsime pentru energie, organismul reduce epuizarea glicogenului muscular.

Continut: CLICK AICI

Lipo 6 CLA este un contrat crescut al formei naturale de Acid Linoleic Conjugat.Atunci cand este combinat cu exrcitii fizice CLA va poate ajuta sa aveti un corp fara grasime.Va assita in cresterea de masa musculara fara grasime si este un suport natural pentru arderea grasimilor corpului.Prin suportul unui metabolism mai ridicat si activ Lipo 6 CLA ii ajuta pe acei ce vor sa slabeasca sa isi indeplineasca obiectivele in scaderea in greutate si micsorarea stratului adipos.

Este LIPO-6 CLA un stimulent?
LIPO-6 CLA nu contine stimulenti si poate fi folosit si combinat foarte usor cu alte produse pentru diete cum ar fi cele din gama Lipo 6, black ,ultra,ultimate,6x,hers.Pentru a fi mai eficient cercetatorii de la Nutrex au conceput acest produs CLA sub forma de capsule lichide care grabesc absorbtia in organism si astfel obtinem rezultatele dorite mai usor.

 

Continut: CLICK AICI