Ovi va deveni Nokia pana la finele lui 2012

Euristic Partner asigura asistenta premium pentru instalarea si optimizarea tuturor aplicatiilor dedicate telefoanelor mobile Nokia.

Incepand cu luna iulie a acestui an, va incepe procesul de rebranding al Ovi, care va deveni Nokia. Toate serviciile existente sub umbrela Ovi se vor numi Nokia. Aceasta miscare strategica nu va afecta fluxul de activitate de pana acum si se va concentra pe beneficiile clientilor, care au demonstrat de-a lungul timpului ca sunt atasati de brandul si valorile Nokia.

“Am luat decizia de a schimba brandingul de servicii Ovi in Nokia. Prin centralizarea identitatilor serviciilor noastre sub un singur brand, nu doua, vom consolida astfel si mai mult axa de identitate Nokia, si vom avea o arhitectura de brand mai unitara – continuand in acelasi timp sa oferim oportunitati si experiente atractive pentru parteneri si consumatori.” – Jerri DeVard, EVP si Chief Marketing Officer la Nokia (Sursa: nokia.com)

Euristic Partner ofera asistenta premium, la standarde internationale de calitate, pentru toate aplicatiile specifice telefoanelor mobile Nokia, in cadrul singurului Nokia Care din Europa, localizat in Bucuresti. Clientii Nokia si Nokia Care se vor putea bucura in continuare de tehnologii, produse si accesorii superioare. Utilizatorii Nokia sunt asteptati zi de zi la Nokia Care de o echipa cu inalta calificare tehnica pentru orice problema de service si orice nevoie legata de telefonul mobil. Mai mult, periodic la Nokia Care, clientii se pot bucura de promotii si reduceri atractive.

Despre Nokia Care

O noua dimensiune de calitate pe piata de service de telefonie mobila din Romania.

 

Servicii:

  • servicii standard de reparatie Nokia de nivelul 1 si 2
  • service in afara regimului de garantie
  • service in regim de garantie UE (exclusiv in Romania)
  • servicii de reciclare a telefoanelor uzate
  • servicii moderne de suport, training si activare de noi aplicatii (harti, multimedia, messaging, jocuri etc.), precum si vanzare de accesorii Nokia.

Echipa Nokia Care se remarca prin asistenta de service la standarde internationale si sta la dispozitia clientilor de luni pana vineri intre orele 10:00 si 20:00, si sambata intre orele 10:00 si 16:00.

Sediul Nokia Care se afla pe Strada Grigore Alexandrescu Nr. 59, Sector 1, Bucuresti, la parterul centrului de afaceri HQ Victoriei. Echipa tehnica poate fi contactata la numerele de telefon: 0725 16 12 16, 0756 16 12 16, 0766 16 12 16.

CONTACT:

Cristina Cojocaru

Marketing Manager | Euristic Partner

Telefon: +40 21 411 44 20

Fax: +40 21 411 44 19

Email: cristina.cojocaru@euristic-partner.ro

Website: www.euristic-partner.ro