Orient Cafe se redeschide oficial

27, ianuarie, 2010 Bucureşti, România –Orient Cafe este un local cu specific egiptean, situat în centrul istoric al Bucureştiului, în pasajul Villacrosse, locaţie cu o bogată istorie şi o frumoasă structură arhitectonică, ce atrage o mulţime de turişti. Vă anunţăm cu mândrie că redeshidem cu un look nou şi servicii îmbunătăţite.

Cafeneaua se situează pe Calea Victoriei nr. 16-20, sector 3, în zona Băncii Naţionale a României. Pentru detalii puteţi vizita http://www.orient-cafe.ro.

Orient Cafe vă aşteaptă să serviţi din aromele orientale într-o atmosferă specială, cu un aspect demn de noul an. Veţi rămâne impresionaţi din momentul în care intraţi în local şi vă veţi trezi într-o îmbietoare aromă de fructe. La dispoziţia dumneavoastră va sta o echipă de tineri care vă va iniţia în taina pregătirii narghilelei şi în cea a fumării acesteia.

Bazându-se pe principiul că oamenii trebuie să se bucure de viaţă şi să îmbine utilul cu plăcutul, această cafenea este locul perfect pentru întâlniri cu partenerii de afaceri în timpul zilei şi pentru întâlnirile cu prietenii seara.

Ieşiţi din aglomeraţia oraşului şi bucuraţi-vă de o narghilea cu o cafea turcească. Lăsaţi-vă transpuşi în atmosfera Orientului şi trăiţi un moment mistic in Orient Cafe!

Mirea Daniel
Orient Cafe
Calea Victoriei nr. 16-20
Sector 3, BucureÅŸti
rezervari@cafe-orient.ro