Orient Cafe Face Cinste cu Narghileaua

27 Aprilie, Bucuresti – Cafenelei Orient ii pasa de clientii sai! Pana pe 15 iunie, la o consumatie de 40 lei, Orient Cafe da narghileaua din partea casei.

Orient Cafe se pregateste sa intampine anotimpul cald. Odata cu venirea primaverii a inceput sa se incalzeasca si vremea, distractia mutandu-se in aer liber. Cu aceasta ocazie Orient Cafe a deschis si terasa.

Vino cu prietenii, distreaza-te, iar daca faceti consumatie de 40 lei, cafeneua va cinsteste cu o narghilea. Povesteste, spune bancuri, pufaie si da mai departe, astfel distractia este in toi si timpul trece mai greu.

“In Orient Cafe vin de obicei grupuri de tineri. Ne face placere sa-i vedem distrandu-se si ne mandrim ca le putem oferi produse de calitate. Daca ei ne aleg pe noi, de ce sa nu-i recompensam? Specificul cafenelei este legat de narghilele si alte produse egipte. Ne-am gandit sa-i recompensam cu o narghilea din partea casei” a spus Daniel Mirea, manager Orient Cafe.

Gandeste-te la o narghilea ca la un album super tare. Ce rost are sa-l ai daca te bucuri singur de el? La fel se intampla si cu narghileaua – de ce sa nu te bucuri de o narghilea impreuna cu prietenii, intr-o cafenea? Omului, prin natura sa, nu-i place sa fie singur, el se socializeaza. Nu mai sta pe ganduri si iesi in oras cu prietenii!

Despre Orient Cafe
Orient Cafe este un local cu specific egiptean, situat in centrul istoric al Bucurestiului, in Pasajul Villacrosse, un loc cu o bogata istorie si o frumoasa structura arhitectonica ce atrage o multime de turisti.

Orient Cafe
Calea Victoriei nr. 16-20
Sector 3, Bucuresti
rezervari@orient-cafe.ro
0733 758 358