Orient Cafe are o noua atractie: dansuri orientale

25 mai 2010, Bucuresti – Lucrurile comune nu mai sunt la moda. Daca te-ai saturat de locurile care arata la fel si servesc aceleasi produse este timpul sa faci o schimbare si sa mergi in Orient Cafe.

In cate locuri ai vazut dansuri orientale in timp ce savurai o narghilea si alte produse egiptene? De acum poti avea toate acestea in Orient Cafe miercurea la ora 20.00, vinerea si sambata la ora 21.00, iar intrarea este libera.

„Intampinam clientii cu produse egiptene de calitate, dansatoare profesioniste si distractie pe masura,” a spus Dan Mirea, manager Orient Cafe. Dansatoarele nu vor avea o scena speciala, ci vor fi dansa in apropierea clientilor.

„Nu vreau sa se confunde dansul oriental cu dansul la bara. Dansul oriental face parte din cultura asiatica, asa cum valsul vienez face parte din cultura austriaca. Totul este decent si in acelasi timp o distractie care nu se adreseaza doar barbatilor,” a adaugat domnul Mirea.

Pana pe 15 iunie se continua si oferta prin care orice client care are o consumatie de cel putin 40 lei primeste o narghilea din partea casei. De asemenea se ofera o reducere de 10% din nota de plata daca ai un fluturas cu aceasta promotie. Vino cu prietenii, distreaza-te, iar daca faceti consumatie de 40 lei, cafeneua va cinsteste cu o narghilea si va incanta cu dansul unor femei frumoase.

Despre Orient Cafe
Orient Cafe este un local cu specific egiptean, situat in centrul istoric al Bucurestiului, in Pasajul Villacrosse, un loc cu o bogata istorie si o frumoasa structura arhitectonica ce atrage o multime de turisti.

Adresa: Calea Victoriei nr. 16-20, sector 3, Bucuresti
Telefon: 0733 758 358; 021 310 26 40
E-mail: rezervari@orient-cafe.ro
http://www.orient-cafe.ro