Opera lui Tudor Plăieșu acum pe www.angelovgallery.ro

15 februarie 2010, Cluj-Napoca – ÃŽncepând cu luna februarie Angelov Gallery va expune pe platforma sa online o serie de lucrări de artă semnate Tudor PlăieÈ™u.

Plăieșu este un tânăr artist, grafician și pictor, cunoscut atât în țară cât și pe alte meleaguri. S-a născut la Târgoviște și a absolvit Universitatea de Artă din București. Lucrează, deasemenea, și la comandă, picturi murale de mari dimensiuni. În ultima perioadă a revenit și la ilustrația de carte.

Parteneriatul dintre Angelov Gallery și artist vine ca un pas firesc, în contextul în care galeria este în perpetuă cercetare pentru descoperirea de talente veritabile și  Tudor Plăieșu tinde să devină extrem de căutat pentru opera sa.

Lucrările pot fi văzute pe site-ul www.angelovgallery.ro sau accesând direct link-ul: http://angelovgallery.ro/artist/8/Plaiesu%20Tudor

Angelov Gallery pune un puternic accent pe pictură și fotografie, reprezentând artiști ai căror lucrări combină o bună cunoaștere a tehnicii cu inovația, informalul și energia. Angelov Gallery se axează pe cultivarea de noi talente, (dar nu numai), oferind artșitilor șansa de afirmare, încă de la începutul carierei urmând apoi să-i sprijine în dezvoltarea lor pe piața artei contemporane.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați:

Mariana Sinițaru

E-mail: mariana@angelovgallery.ro

Tel: 0742463543

Inga Sinițaru

E-mail: inga@angelovgallery.ro

Tel: 0743670534