Opera but NOT Too Loud la Jukebox!

Obisnuim sa ne petrecem timpul alaturi de prieteni. Asteptam cu nerabdare sa ne impartasim secrete si idei. Cu prietenii ne simtim liberi sa vorbim, sa exprimam dorinte imposibile, sa ne imaginam si sa visam. Si cine nu a iesit macar o data la o cafea, indiferent de loc, indiferent de cafenea doar pentru a se intalni cu un prieten?

Asa s-a nascut si ideea noastra, la o iesire intre prieteni. Ne-am gandit atunci ca ne-ar placea sa ne bucuram de ceea ce ne place chiar la masa aceea dintr-o cafenea fara nume. Pentru ca locurile nu au nume atunci cand esti cu prietenii. Atunci ne-am gandit ce ar fi daca am aduce Opera chiar la masa ta si ca te poti lasa furat de o arie sau o cantoneta celebra alaturi de o cafea, un ceai sau un pahar bun de vin.. Adica, Vlad s-a gandit….

“Opera but NOT too Loud”este pentru prieteni, pentru toti cei care vor sa se bucure de ea intr-un loc familiar. Reprezinta in acelasi timp incercarea de a depasi granitele scenei, de a fi alaturi de toti prietenii nostri, de voi, acolo unde va simtiti in largul vostru.

“Prietene,

Opera but NOT too Loud este pentru tine. Am eliminat orice inovatie tehnica, orice ajutor artificial, preînregistrat, prelucrat….

Orice este în plus umbreste adevarul, estompeaza energia artistului si trairile lui….

Doar un pian si o voce… Comunicam sincer… Doua sufleteiîti canta, doi artisti, doi prieteni….”

Vlad Mirita

Suntem acolo unde ne sunt prietenii, ai nostri si ai vostri, pentru ca ne propunem sa aratam ca poate fi si altfel…

Vino si tu alaturi de noi, joi, 21.07.2011, de la ora 21:00, la un nou concert din seria evenimentelor „altfel”

Jukebox Venue,

Str Turturelelor, nr 11

Rezervari: 021.322.66.10

www.clubjukebox.ro