Onlinearts.ro- catalogul pictorului online

In ultima vreme, administratorii galeriilor de arta au decis sa nu mai organizeze la fel de multe expozitii pentru iubitorii de arta, din cauza lipsei de fonduri, punand acest lucru pe seama crizei financiare.
Pentru ca iubitorii de arta sa nu fie dezamagiti, sa nu se simta lasati la o parte atunci cand doresc sa cumpere obiecte de arta, cei de la onlinearts.ro vin in sprijinul lor cu cea mai buna solutie.
Onlinearts.ro este o galerie de arta online, prin intermediul caruia pictorii, artistii din tara si nu numai au posibilitatea de a-si posta tablourile, picturile, pentru ca cei interesati sa le achizitioneze.
Artisti au posibilitatea de a-si posta lucrarile pe onlinearts.ro gratuit, astfel incat oricine are posibilitatea sa isi expuna lucrarile pe acest catalog online. Prin intermediul acestui catalog online, iubitorii de arta au posibilitatea de a achizitiona cele mai frumoase si originale tablouri, ale celor mai talentati artisti, la cele mai bune preturi de pe piata.
Administratorii site-ului doresc ca prin intermediul acestui catalog artistii, pictorii cunoscuti sau mai putini cunoscuti dar extrem de talentati, sa aiba posibilitatea de a-si face cunoscute lucrarile.