ONLINE VS OFFLINE – SPAÅ¢IUL VIRTUAL ÃŽNFRUNTÄ‚ REALITATEA

CityPaintball organizează duminică, 4 octombrie, competiţia “Online vs Offline – Spaţiul virtual înfruntă realitatea” care va avea loc în cadrul terenurilor de paintball CityPaintball din Şos. Străuleşti 4-6.

Evenimentul se adresează tuturor companiilor ce activează pe piaţa online din România: agenţii de web, editorilor web, blogger-ilor, tuturor celor pentru care pasiunea pentru Internet şi lumea virtuală, a devenit profesie.
Conceptul competiţiei are la bază următoarea idee: “Realitatea virtuală a devenit o alternativă la stilul de viaţă tradiţional. Dar lumea virtuală este numai o parte a lumii reale. Oamenii au nevoie de oameni şi de emoţii “reale”. Să “sacrificăm” câteva clipe să cunoaştem omul din spatele monitorului”.

Companiile participante îşi vor putea înscrie în luptă echipe de câte 5 jucători (patru membri şi un căpitan), care vor fi împărţite pe grupe. Fiecare echipă va juca câte un meci cu adversara din grupă iar departajarea se va face în funcţie de punctaj. Primele două echipe din fiecare grupă vor merge mai departe în faza eliminatorie. Durata unui joc va fi de 10 minute (timp efectiv de joc). Taxa de înscriere este de 70 lei/jucător – valabilă pentru întreaga competiţie; în taxa de participare sunt incluse câte 100 de bile pentru fiecare meci jucat, echipament complet de joc, arbitri prezenţi în timpul jocurilor, asistenţă şi personal tehnic. Premiile finale sunt în valoare totală de 2 900 lei şi constau în echipamente de paintball acordate echipelor câştigătoare.

“Este prima competiţie “offline”, la paintball, care se adresează profesioniştilor din mediul online şi care se desfăşoară pe parcursul unei zile întregi. Participanţii vor avea ocazia să se cunoască şi “în lumea reală”, să descopere “omul din spatele monitorului”. Ne dorim ca această provocare pe care o lansăm să fie percepută ca un mod inedit de socializare şi, în primul rând, de distracţie între prieteni care împărtăşesc aceeaşi pasiune” declară Mihai Voiculescu, Managing Partner CityPaintball.

Înscrierile în competiţie se pot face până la data de 1 octombrie, prin completarea formularului de înscriere disponibil pe site-ul www.citypaintball.ro. sau direct online la http://www.citypaintball.ro/fight/.
Competiţia se va desfăşura cu începere de la ora 9.00.

Partener: Radio 21

Parteneri media: Active Soft si Wall Street
Eveniment sustinut de: Green Pixel

Pentru mai multe detalii, vă rugăm contactaţi:

Tolia Sireteanu, Marketing&PR Manager City Paintball, tolia@citypaintball.ro, 0722.401.215