OneShopping.ro – Portal Comparatie de Preturi si Produse Online

OneShopping.ro se lanseaza pe piata online din Romania, ca portal de comparatie de preturi si produse, introducand o gama larga de servicii profesionale atat pentru comertiatii cat si pentru utilizatorii sai, in calitate de potentiali clienti finali. Printr-un design intuitiv orientat catre client, in stilul w2.0, OneShopping.ro spera sa-si atraga de partea sa simpatia utilizatorilor sai inca din primele zile de la lansare.

Serviciul este destinat in special comparatiei de preturi, dar si de produse online, punand in legatura directa magazinele comerciante cu potentialii lor clienti. Astfel, OneShopping.ro vine in ajutorul magazinelor cu o aplicatie, prin care comerciantii isi vor putea incarca in mod automat produsele de pe site-urile lor direct in baza de date OneShopping.ro.  Aceasta operatiune o data facuta, nu mai necesita interventia comerciantului, fiindca odata pe zii OneShopping.ro va scana adresa de internet la care se afla localizata aplicatia de incarcare produse a clientului, pentru a gasi eventualele modificari de preturi sau alte produse noi.

Se cunoaste deja faptul ca piata online din Romania s-a dezvoltat destul de mult in ultimii ani, ajungandu-se acum ca produsele comercializare pe net sa fie chiar mai ieftine decat in magazinele fizice. OneShopping.ro ofera  posiblitatea clientilor sai de a compara preturile produselor inainte de a le cumpara. Clienti pot compara atat preturile produselor cat si descrierile lor, pentru a-si da mai bine seama care este cel mai potrivit produs pentru  cerintele si nevoiele lor.

OneShopping.ro se doreste a fi cel mai modern portal de comparatie de preturi si produse din Romania, dar in acelasi timp doreste sa realizeze o comunitate online de calitate benefica atat pentru comerciantii cat si pentru utilizatorii sai online.

Despre One Shopping
Portalul OneShopping.ro a fost lansat public in Iulie 2009, la realizarea lui participand firma de webdesign LagunaDesign.ro , Valentin Ivascu (care spunea: “Realizarea OneShopping.ro a impus solutii si idei revolutionare pe piata din Romania, ii doresc mult succes!”), Vlad Mandiuc (care spunea: “Construind OneShopping.ro am avut satisfactia de a intalni provocari noi care m-au ajutat sa evoluez pe plan profesional, ii doresc succes !”).

Pentru informatii suplimentare, va rugam contactati:
Gramescu Alin  – Manager –  gramescu.alin@oneshopping.ro (0748.120.784)
Georgescu Georgiana – PR Specialist – georgescu.oana@oneshopping.ro (0743.829.428)
parteneri@oneshopping.ro
www.OneShopping.ro