One-IT deschide un nou sediu in Cluj-Napoca

Azi, 29.03.2012
A avut loc Deschiderea Oficială a noului sediu  One IT Cluj, în zona Piața Cipariu, pe strada Constantin Brâncuși, numărul 51.

În suprafață totală de 120 mp, noul sediu  vine în întâmpinarea clienților și colaboratorilor actuali cu un showroom de  expunere, vânzare și consiliere de specialitate IT, un spațiu dedicat  service-ului specializat IT și un depozit.

 

“Dorim să dezvoltăm relația de colaborare cu clienții noștri și să  răspundem cât mai prompt necesităților lor. De aceea avem nevoie de un astfel de  sediu, care să ne permită atât un spațiu dedicat service-ului specializat cât și  un showroom pentru expunere de produse, în care clientul să se simtă  confortabil, să poată vizualiza și testa tot ceea ce dorește și să primească consultanță de specialitate pentru ceea ce are nevoie. ” spune Nicolae Onţiu, Business Manager One IT.


Deschiderea Oficială este urmată de “Săptămâna Porților Deschise”  cuprinsă în perioada: luni 02 aprilie – sâmbătă 07 aprilie; săptămână în care toți clienții actuali One IT sunt invitați să viziteze noul sediu. Fiecare client care vizitează noul sediu va primi un CADOU SURPRIZĂ .

Tot cu ocazia deschiderii, One IT a pregătit o PROMOȚIE SPECIALĂ DE DESCHIDERE, care cuprinde peste 20 de produse ( Laptop, Tablete, PC, GPS ) la prețuri speciale.

 

Despre One IT:

Compania a fost fondată în februarie 2003, având sediul central în Baia Mare, cu scopul de a dezvolta piaţa IT şi a aduce cele mai noi technologii la nivel local. Ulterior aria de acoperire One IT a fost extinsă astfel încât, în prezent, activează şi pe piaţa din Cluj, prin magazinul aflat în zona Piața Cipariu, pe strada Constantin Brâncuși, numărul 51.

Colaborarea cu liderii internaţionali din domeniul IT, precum: Intel®, Toshiba®, Fujitsu®, Xerox ®, Microsoft ®, Canon®, Cisco®, HP® şi alţii, a consolidat şi a crescut garanţia unei oferte complete de produse şi servicii competitive, bazate pe cele mai bune competenţe şi tehnologii.

One-IT este in Cluj-Napoca  şi  Baia Mare Centru Service  Autorizat:  Toshiba, HP si Acer pentru reparaţii Laptop-uri; de asemenea specialiştii One-IT au multa experienţă şi cu: Sony-Vaio, Asus, Dell, Lenovo, Msi, Fujitsu.

Misiunea One IT este aceea de a oferi clienţilor servicii, produse şi soluţii IT avansate și de înaltă calitate precum şi personalizarea produselor şi serviciilor în funcţie de nevoile fiecărei companii sau instituţii beneficiare.

Detalii pe:
http://www.one-it.ro/blog

Contact:
One IT Cluj – str. Constantin Brancusi, nr. 51
Tel.: 0364 417799, 0730 111306
web: http://www.one-it.ro/