Old City – premiat pentru Pub-ul Anului 2011

Marti 24 Mai, Revista HRB Expert a premiat cele mai bune locatii HORECA in cadrul Forumului Ospitalitatii editia a VI-a la JW Marriott Grand Hotel

HRB Expert a dat dovada inca odata de profesionalism prin organizarea unui eveniment de succes, Forumul Ospitalitatii. In cadrul evenimentului am putut asista la discutii despre
“Profilul clientului astazi si strategiile de modelare a comportamentului consumatorilor”, “Social media ca instrument de crestere a vanzarilor” si “Mystery Shopping – cresterea vanzarilor prin imbunatatirea serviciilor”.

Premiile pentru cele mai bune locatii au fost: Pub-ul Anului 2011 – Old City, brand aflat in aceasta perioada intr-un trend ascendent, care momentan detine doua locatii situate in Centrul Vechi al Bucurestiului: Old City Lipscani Beer Garden si Old City Franceza Nr.3; Hotelul Anului 2011 – Hotel Orizont din Predeal si Restaurantul Anului 2011 – Restaurant Cantine de Nicolai.

Old City a fost desemnat castigatorul acestui premiu, pentru mesajul pe care incearca sa il transmita in legatura cu sustinerea cresterii turismului in zona Centrului Vechi al Bucurestiului si pentru incercarea de a imbunatati serviciile din domeniul Horeca.

“Suntem onorati de intiativa revistei HRB si le multumim pentru acest premiu. Am pornit de la o cafenea, si am ajuns sa detinem una dintre cele mai puternice locatii din Centrul Vechi al Bucurestiului, Old City Lipscani Beer Garden. La scurt timp, ne-am extins cu cea de-a doua locatie, aflata in imediata vecinatate, pe str. Franceza. Nr.3 si promitem sa venim cu alte surprize in intampinarea consumatorilor. De asemenea, recunosc, ma bucur ca exista profesionisti care apreciaza ceea ce facem pentru turismul din Romania si care ne sustin in acelasi timp.” Cristi Opait – Administrator Old City.

Ada CABAC

PR Manager

Old City

Mobil: 0733647730

www.oldcity-lipscani.ro