Ofertele speciale si inchirierile auto

Perioada de recesiune economica pe care o traversam este bun motiv pentru care comercianții și prestatorii de servicii sa propuna consumatorilor reduceri, oferte speciale sau pachete avantajoase. Aceasta ar fi, daca putem spune asa, un plus al unei astfel de perioade. Ofertele doldora fac cu ochiul celor care isi doresc sa aiba cheltuieli cat mai mici si beneficii cat mai mari. Pentru cei prevazatori, care au pus deoparte economii si au stabilitate financiara, criza este un bun moment de shopping, daca stam sa privim la rece. De la terenuri si case, la masini si electrocasnice, calatorii sau chiar produse de uz curent, pentru toate exista oferte speciale la care, in perioada asa-zisei cresteri economice, nici nu visam.

Nici domeniul inchirierilor auto nu ignora aceasta realitate socio-economica. Companiile au redus costurile serviciilor de inchirieri auto si au presarat oferta lor cu servicii suplimentare, gratuități si discount-uri diverse. Regula cantitatii se aplica si in cazul inchirierilor auto. Inchiriezi mai mult timp, platesti mai putin. Pentru perioade mai lungi de timp, de obicei de peste 20 de zile, putem obtine reduceri in jur de 50% din pretul initial. De exemplu, Dacia Logan sau Chevrolet Spark se pot inchiria cu 17, respectiv 14 euro pentru o perioada de minimum 22 de zile.

Alte oferte si servicii promotionale pot fi livrarea si predarea gratuita in afara programului, masina la schimb in caz de defectiune, kilometraj nelimitat, asigurare RCA si CASCO (inclusiv polita de furt), scaun auto pentru copii, ba chiar serviciile unui sofer profesionist pentru o suma modica. AutoStil Rent a Car Romania ofera trei tipuri de oferte speciale – pentru cei care rezerva online, pentru clientii fideli si pentru inchirierile pe termen lung. Daca faci o rezervare pe Internet cu cel putin 20 de zile inainte de data inchirierii, vei primi un discount de 9%. Cei care inchiriaza mai mult de trei masini pe o perioada de 6 luni de la AutoStil platesc mai putin cu 11% din pretul initial si, dupa pragul de 30 de zile, clientul poate negocia costurile serviciilor solicitate.

Datorita numeroaselor oferte speciale serviciile de inchirieri auto au devenit accesibile chiar si pe timp de criza pentru majoritatea romanilor cu venituri medii. Firmele mai mici sau mai mari, oamenii de afaceri sau turistii care au nevoie de microbuze si soferi isi pot gasi un plan tarifar croit dupa bugetul lor. Trebuie doar sa soliciti informatii sau sa consulti Internetul pentru a afla avantajele de care te poti bucura.

Despre Auto&Stil Rent a Car Romania

Auto&Stil Rent a Car Romania este o firma romaneasca de inchirieri auto in Bucuresti si Sibiu, pentru transport intern si extern. Se pot inchiria masini – avand atat cutii de viteze manuale, cat si automate –, microbuze si, la solicitarea clientului, se pot oferi serviciile unui sofer pentru inchirierile de autoturisme.

Sediu central

Adresa: Calea Griviței nr. 393, Bucuresti, Romania, 010719

Telefon: +4.0372.72.73.68; Fax: +4.0318.10.53.32

Sibiu

Telefon: +4.0269.42.32.56; Mobil: +4.0744.66.05.14; Fax: +4.0269.42.32.56

e-mail: info@autostil.net

website: www.autostil.net