Ofertele promotionale continua la Expert Design Group

Dorim a face cunoscuta prin oferta promotionala a SC Expert Design Concept SRL pentru sistemele de grilaje metalice pentru ferestre si usi: “Gratuit, orice culoare RAL, cu acelasi termen de livrare!”.

Oferta a intrat in vigoare incepand cu 1 ianuarie 2012 si se aplica tuturor sistemelor de grilaje achizitionate prin reteaua Expert Design Group. Fie ca veti opta pentru grilaje metalice cu lamela plina, cu lamela perforata, din tuburi ondulate sau bare tubulare, veti beneficia de vopsirea grilajelor in mod GRATUIT, in orice culoare a paletarului RAL.

Mai mult, vopsirea sistemelor intr-o culoare preferiantiala nu va intarzia livrarea grilajelor. Altfel spus, aveti acelasi termen de livrare indiferent daca optati pentru o alta culoare decat cele standard.

De ce ai alege o culoare preferentiala? Culoarea sistemului de grilaje influenteaza in mod esential intregul aspect al unei cladiri. Pentru o nota individuala, puteti alege culorile conform preferintelor dumneavoastra . Alegerea culorii preferate este o cerinta care poate fi satisfacuta usor la sistemele de grilaje metalice disponibile prin Expert Design Group.

Mai multe informatii despre: Grilaje mobile de tip rulou

SC Expert Design Concept SRL
www.expertdesigngroup.ro

www.grilaje-mobile.com

Dep. Vanzari

Orar: Luni – Vineri (09:00 – 20:00)

Orange: 0747.83.43.36

Cosmote: 0765.91.31.51

Vodafone: 0728.22.54.01

Digi Mobil: 0770.97.08.22