Oferte Speciale de Craciun si Revelion in MaramureÅŸ 2011

Oferte Speciale de Craciun si Revelion in MaramureÅŸ

 

Poienile Izei este o localitate de pe Valea Izei, Maramures, fiind una din putinele localitati unde se mai pastreaza traditiile stramosilor nostri. Unde localnicii nu si-au uitat traditiile, inca mai poarte costumele traditionale, iar alti isi fac altele noi daca nu au.

Multi dintre dumneavoastra nu stiu cat costa un costum traditional. Va spun ca doar o camasa de barbat sau de femeie costa peste 2500 ron, ceea ce este costisitoare, dar foarte valoroasa. In ziua de azi costa ca sa poti sa mentii traditia, ma refer la costum. Pentru a trai nu este costisitor, pentru ca toata lumea, are o mica gospodarie, dupa posibilitati.

Oamenii de aici din sat se mandresc cu portul popular, mai ales ca fiecare costum este unicat, dupa lucratura si dupa tinuta.

De aceea va invit sa veniti sa admirati maramureseni adevarati care nu si-au uitat portul si traditiile, ci mai mult se mandresc cu asemenea bogatie, pe care putini o mai au.

Ofertă Specială Crăciun in Maramureş 2011

Variantele de sejur pot fi cuprinse în intervalul 23-29.12.2011, dată limită pentru check out

Preţul Pachetului Crăciun 2011 Pensiune 2*

Tip Sejur : Demipensiune (mic dejun+ cina)

  • 5 zile, 4 nopti – 600 480 ron/persoană
  • 6 zile, 5 nopti – 700 600 ron/ persoană

Tip Sejur : Pensiune Completa (mic dejun+ pranz + cina)

  • 5 zile, 4 nopti – 640 560 ron/persoană
  • 6 zile, 5 nopti – 830 700 ron/ persoană

 

Program Crăciun

23 decembrie (Ajunul Ajunului)

Sosirea invitaţilor e un bun prilej de a începe, la versurile colindelor Împodobitul Bradului de Crăciun, subvegherea Omului de Zăpadă, ce aşteaptă şi el să se bucure de aceste Sărbători Tradiţionale.

Un ceai cald şi un pahar de horincă vor încălzi oaspeţii sosiţi de pe drum, iar o cina cu mâncare tradiţională le va reda forţele, ajutându-i să se pregătească de începerea Sărbătorilor, fiindcă de Craciun, aici în Maramureş 3 zile si 3 nopti se colindă în sat ca în poveşti!

 

Continuare pe www.maramuresturism.wordpress.com