Oferte de Pasti 2010- Casacorodan.ro

Acum ca Sfintele Sarbatori Pascale se apropie din ce in ce mai mult, pensiunile din Maramures isi asteapta turistii cu oferte care mai de care mai atractive.

Maramuresul este una din cele mai vizitate zone din tara, dovada constand in numarul din ce in ce mai mare de turisti care aleg sa isi petreaca concediile sau vacantele in aceasta zona atat de pitoreasca. Iar in ultimii ani din ce in ce mai multi turisti aleg sa isi petreaca sarbatoriile de iarna sau cele pascale pe plaiuri mioritice.

Pensiunea maramureseana Casa Corodan este cea mai moderna pensiune din Maramures, fiind cotata la un nivel de 3 stele, le ofera celor care doresc sa isi petreaca sarbatorile de Pasti intr-un cadru desprins parca din povesti, cea mai buna oferta de sejur pentru aceste sarbatori.

Turistii au acum posibilitatea de a beneficia cazare in Maramures la cele mai bune pensiuni din imprejurimi. Datorita locului unde este amplasata pensiunea casacorodan.ro, turistii se pot bucura si relaxa la marginea codrului, petrecand astfel clipe de neuitat, alaturi de cei dragi.

Oferte pensiuniii casacorodan.ro cuprinde un sejur de 4 nopti-4 zile, unde turistii beneficiaza de cazare, mese festive, vizite turistice la obiectivele cele mai cunoscute din Maramures, vizita la slujba de Inviere, precum si alte programe oferite de proprietarii pensiunii, toate acestea la pretul de doar 650 ron/persoana.