Oferte apresRevellion la pret senzational!

Exista diferite motive pentru care sarbatorile de iarna sunt asteptate de romani: prilej de reintalnire cu familia, colindatul sau pur si simplu bucuria de a sta in casa si a te relaxa in zilele libere din concediu. Dar, daca trebuie sa lucrezi de Craciun sau Revelion? Best Reisen iti da solutia: ofertele ,,apresRevellion 2010’’ pentru Egipt.

Nu este greu de imaginat faptul ca exista tot mai multi romani care lucreaza intens si in perioada sarbatorilor de iarna. Acestia, fie au dorit sa se bucure de aprecierea sefilor fie au planuit un concediu linistit si relaxant dupa intreg vacarmul Craciunului si Revelionului. Pentru cei care ,,sacrifica’’ sarbatorile de iarna pentru un concediu in ianuarie, dar si pentru petrecaretii care doresc sa-si continue distractia de sarbatori, compania Best Reisen propune oferte turistice ,,apresRevellion 2010’’. Vivacitatea, entuziasmul, exotismul si caldura sunt doar cateva elemente presarate in pachetele ,,apresRevellion 2010’’ pentru Egipt, propuse de turoperator:,, Ca si destinatii, ne axam pe Hurghada si Sharm El Sheikh, destinatii de top, extrem de solicitate si apreciate de turisti.” declara managerul Best Reisen, Csaba Garamsegi. Acesta mai adauga „ Un exemplu concret ar fi pachetul de vacanta pentru un sejur in Hurghada, cu zbor charter direct Bucuresti – Hurghada – Bucuresti, 8 zile/ 7 nopti, in regim demipensiune, hotel de 3***, la doar 264 euro, cu bilet de avion, transferuri, cazare si masa conform ofertei. Pretul include si asistenta si ghid de turism in limba romana, taxele de aeroport, rezervare si viza. O oferta asemanatoare ca si pret avem si in Sharm El Sheikh, Perla Marii Rosii, unde, un pachet de vacanta de 8 zile/ 7 nopti, cu zbor charter direct din Bucuresti, la hotel de 3***, in regim de demipensiune, costa doar 274 euro, cu toate taxele enumerate anterior incluse in pret’’.

,,Pentru noi, ca si companie, este foarte important sa rasplatim si pe turistii romani care muncesc de sarbatori. Din acest considerent, am propus pachete turistice, la preturi speciale, pentru cei care doresc un concediu bine meritat, intr-o zona plina de caldura si exotism cum este Egipul. Astfel, un concediu in senzationalul Egipt poate sa satisfaca atat pe romanii care au muncit in perioada Craciunului si a Revelionului, cat si pe cei care si-au planificat sa se relaxeze apresRevellion 2010’’ a afirmat Csaba Garamsegi, managerul companiei Best Reisen.

Best Reisen Romania face parte din grupul Best Reisen, tour-operator in 6 tari: Tunisia, Cehia si Slovacia, Ungaria, Serbia si Romania. Best Reisen a organizat vacante pentru mai mult de 21.000 de turisti numai din Romania in anul 2008, deschizandu-si punctul de lucru aici incepand cu 2005. Ofera la momentul actual pachete turistice printr-o retea de 1420 agentii revanzatoare, raspandite peste tot in tara. Profesionalismul tour-operatorului, calitatea serviciilor si interesul constant pentru satisfactia clientilor recomanda Best Reisen de peste 13 ani pe piata turistica europeana si de 4 ani in industria de turism din tara noastra.

Monica Gavrila
PR Account Executive- D’Avantage Consult
0746502044 / 0264 40 27 26
monica.gavrila@davantage.ro