Oferta speciala Iunie

Beauty One va intampina in aceasta luna cu oferte  avantajoase,  special gandite pentru a va ajuta sa va mariti portofoliul de clienti si implicit profitul.

Discount  de lansare Cavita R Basic by Termosalud (Spania)

Pret Special 7500Euro 6900 Euro+TVA 

Noua revolutie in cavitatie, tratamentele estetice corporale realizate prin aplicarea Cavit basic reprezinta o optiune alternativa la operatiile chirurgicale de liposuctie.

Cavit basic este conceput cu scopul principal de a obtine, intr-un mod eficient si rapid, o diminuare a volumului de grasime localizata. Este vorba despre un proces de cavitatie asupra tesutului adipos, prin intermediul aplicarii de ultrasunete de 40 Khz, permitand un tratament corporal complet ce combina reducerea celulitei cu reducerea grasimii localizate. Cavit basic este un echipament absolut sigur, eficient si usor de aplicat.

 

Discount 20 % RF System by Termosalud (Spania)

Pret Special  11900Euro+TVA  9500Euro+TVA 

Radiofrecventa este una dintre inovatiile terapeutice cele mai importante care s-au desfasurat in utimii ani. Este prima tehnica non-invaziva care contracta si relaxeaza in intregime pielea, obtinand rezultate excelente, readucand expresia, luminozitatea si tineretea pe chip. Cele mai bune rezultate se obtin pe gat si pe fata desi tratamentul de radiofrecventa este foarte eficient si pe alte zone de pe corp.

RF Sistem este un instrument care antreneaza mecanismul care blocheaza imbatranirea pielii si da rezulate similare in proportie de 70% cu un lifting.

 

Discount 10% Skin Life by Termosalud (Spania)

Pret Special: 3990 Euro+TVA  3590 Euro+TVA

Skinlife este dezvoltat pentru a efectua tratamente de microdermobraziune si este superior dispozitivelor traditionale de gomaj in masura in care permite utilizatorului sa controleze in orice moment nivelul de vid si intensitatea impactului cristalelor asupra zonei tratate. Sunt garantate astfel, rezultate optime, minimalizarea riscurilor si facilitatea folosirii echipamentului.

 

 

* Pentru a beneficia de oricare din ofertele mai sus mentionate, plata se va efectua la livrare.

* Preturile nu contin tva.

*Mai multe detalii despre produse si servicii pe www.beautyone.ro

*Oferta este valabila in limita stocului disponibil, pana pe 15 iunie.

 

Beauty One va multumeste pentru increderea acordata produselor si aparaturii distribuite si va doreste cat mai multe realizari impreuna.

Telefon fix: 021.252.13.08;

Fax: 021.310.44.35

Email: office@beautyone.ro