Oferta primaverii: la Pizza Hut mananci cate pizze vrei!

Cate pizza crezi ca poti manca? Afla in restaurantele Pizza Hut din toata tara.

Incepand cu 10 aprilie, Pizza Hut da startul celei mai bune oferte de primavara: Pizza Festival. Toti iubitorii de pizza sunt asteptati de luni pana duminica sa incerce cate feluri de pizza doresc de marime normala pe oricare dintre blaturile Pan, Classic sau Thin’n crispy, platind o singura data suma de 19,9 lei.

Cu Pizza Festival, mananci cate pizza vrei! Clientii Pizza Hut au o multime de motive sa-si cheme prietenii la masa pentru a savura impreuna cat mai multe retete apetisante. Fie ca este pizza Europeana, Carbonara, Hawaiana, Vegetariana, Muschete sau Rodeo, fiecare poate transforma o masa obisnuita in oras intr-o iesire de neuitat cu prietenii.

Si daca tot e Festival, o pizza delicioasa merge de minune langa o bautura racoritoare cu un pret de sarbatoare. Astfel, totii cei care comanda Pizza Festival pot cumpara bautura racoritoare la pahar cu doar 2 lei. Fie ca aleg sa ia pranzul singuri, fie cu prietenii, cu Pizza Festival fiecare masa devine un motiv in plus de bucurie.

Pizza Hut a introdus pentru prima data meniul „Mananci cate pizza vrei” in iulie 2009, in restaurantele din Cluj Napoca si Iasi, acesta fiind disponbil numai in intervalul orar 18:00- 21:00. In cele doua locatii vanzarile meniului au reprezentat jumatate din totalul tranzactiilor din intervalul respectiv si, totodata, o crestere a cifrei de afaceri de pana la 30%.

Despre Pizza  Hut

Lantul de restaurante casual Pizza Hut este activ pe piata din Romania din 1994, iar in prezent opereaza prin intermediul a 13 restaurante.