Oferta lunii Februarie la IntegraHR

Te-ai gandit de multe ori sa iti evaluezi nivelul actual al abilitatilor si aptitudinilor, precum si al potentialului tau? Iti oferim in luna Februarie Centru de Evaluare la doar 100 RON.

Cu ajutorul centrului de evaluare echipa noastra de psihologi te poate ajuta sa constientizezi mai bine punctele tale tari si nevoile de dezvoltare.

Ce este Centrul de Evaluare?
Este o sesiune de evaluare, in care participantii sunt implicati in exercitii care scot in evidenta anumite abilitati sau competente:

  • Abilitati de comunicare, verbala si nonverbala
  • Abilitati de luare a deciziilor
  • Abilitati de rezolvare a problemelor
  • Abilitati de persuasiune
  • Capacitate de organizare si planificare

Pentru mai multe detalii despre centrul de evaluare te invitam sa accesezi pagina noastra dedicata ofertei sau ne poti contacta la telefon: 0735.216.615.
Acest serviciu este oferit la pretul de 200 RON dar in luna FEBRUARIE il poti achizitiona la jumatate de pret 100 RON.

Integra HR este o companie formata din specialisti cu peste 5 ani experienta in domeniu – dedicata dezvoltarii companiilor partenerilor sai prin oferirea de servicii de resurse umane care sa sprijine managementul si angajatii in atingerea obiectivelor si performantelor dorite. Integra HR ofera servicii de recrutare si selectie de personal, analiza muncii, training, teambuilding si mistery shopping. Prin serviciile oferite, Integra HR isi propune ca partenerii sai sa ajunga printre cele mai cautate companii pe piata fortei de munca, indiferent de numarul de angajati, datorita modului in care isi motiveaza personalul si isi identifica si apreciaza talentele in randul angajatilor, pe de o parte si pe de alta parte ca aplicantii pentru diferite joburi sa fie pregatiti pentru piata fortei de munca si cerintele angajatorilor.