Oferta educationala Online-School.ro pentru 2010

Daca esti in cautarea unui program de perfectionare, dar agenda de lucru incarcata nu iti permite sa participi la trainingul dorit, Online-School.ro iti vine in ajutor si in 2010. Sub genericul “Nu afla costul ignorantei! Invata sa fii performant!”, Online-School.ro pune la dispozitia persoanelor care au inteles avantajele educatiei permanente si doresc sa se perfectioneze intr-un anumit domeniu, dar care nu au timp sa mearga la scoala, o oferta educationala cu numeroase cursuri online in cele mai importante domenii din lumea afacerilor.

Start date: prima zi e fiecarei luni
Durata cursurilor: 30 de zile
Taxa de instruire: 100 – 200 RON
Loc de desfasurare: platforma eLearning a Online-School.ro

La  Online-School.ro iti poti alege in functie de necesitatile tale de instruire unul dintre urmatoarele programe de perfectionare:

Analiza performantei financiare a firmei
Branding – Concepte fundamentale
Cele 7 pierderi care diminueaza profitul
Comunicare si negociere in afaceri
Dreptul concurentei – Program de conformare
Gandirea “out of the box” in afaceri
Leadership situational
Leadership si dezvoltarea echipei
Managementul conflictelor intr-o organizatie
Managementul fondurilor structurale
Managementul modern al organizatiei
Managementul noilor produse
Managementul organizatiei de tineret
Managementul proiectelor
managementul resurselor umane
Managementul timpului
Marketing pentru afaceri de succes
Performanta in vanzari
Personal Branding
Relatii publice – Promovarea imaginii de companie
5S – Managementul performant la locul de munca

Cursurile livrate de Online-School.ro elimina barierele de spatiu si de timp ale unui program traditional de perfectionare si ofera avantajul unui ritm propriu de invatare, corelat cu setul de prioritati si timpul de care dispune fiecare. La un curs online se studiaza intr-o clasa virtuala, unde exisa acces la toate resursele unui curs clasic. In plus, temele abordate sunt dublate de studii de caz si activitati practice. Cursantii sunt incurajati sa participe cat mai activ, iar aportul si interventiile trainerului intr-o diversitate de formule au menirea de a atrage implicarea si reactia acestora, dar si de a se asigura un feedback prompt. Mai mult, intalnirile virtuale vor contribui la fixarea cunostintelor si dezvoltarea abilitatilor in domeniul studiat.

Evaluarea participantilor se va realiza pe baza temelor efectuate individual in timpul cursului si a testului grila sustinut la final, dar si in functie de participarea la seminariile online. Absolventilor li se va elibera Certificat de Absolvire, care va fi insotit de rezultatul obtinut, de programa analitica a cursului si de o recomandare din partea lectorului.

Online-School.ro este un proiect sustinut de Kaizen Training & Consulting – companie specializata in furnizarea si promovarea educatiei permanente.

Pentru mai multe informatii:

Madalina Angiu
Manager General
Kaizen T&C
Telefon: 0770.836192
Fax: 0351.815524
Email: office@online-school.ro
www.online-school.ro