Oferta de criza: Casa cu teren la pret de garsoniera!

Pentru a 4-a oara in acest an, Targul Imobiliar Project Expo revine cu cele mai bune oferte! Astfel, in perioada 18-20 Septembrie 2009, va asteptam la Palatul Copiilor din Bucuresti pentru a va bucura de discounturile si promotiile uluitoare pregatite de dezvoltatori.

Fara indoiala, unul dintre cele mai cautate standuri va fi cel al ansamblului rezidential “Dealul Verde”, datorita unei oferte “de criza”: Casa cu teren la pret de garsoniera! Totul se vinde “La cheie”!!

Astfel, la un pret de vanzare de 45.000 euro, orice vizitator poate achizitiona o locuinta compusa din living, 2 dormitoare, baie, bucatarie si spatiu tehnic. Casa se bucura de un teren cu suprafata de 300mp, si o suprafata a locuintei de 50mp, similara unui apartament de 2 camere.

O alta variana prezentata de dezvoltator, consta intr-o  locuinta cu parter similar la care se adauga o mansarda ce poate fi personalizata de cumparator dupa bunul plac. Suprafata rezultata este de 78mp – similara unui apartament de 3 camere, iar pretul nu depaseste 57.000 euro! Pentru familiile mai numeroase exista si varianta unui duplex, la un pret de 67.000 euro.

Proiectele propuse de dezvoltator sunt concepute pentru a oferi case celor care dispun de un buget foarte mic. Solutiile propuse asigura costuri de constructie reduse, dar si cheltuieli minime de intretinere. Unele proiecte permit extinderea ulterioara a suprafetei construite, atunci cand proprietarul va dispune de fonduri suplimentare (prin mansardare, constructii adiacente etc). Toate constructiile sunt realizate din beton armat si caramida Porotherm, respectand cele mai inalte standarde.

Ansamblul Rezidential DEALUL VERDE dispune de retea electrica cu punct de transformare propriu, retea de canalizare si statie de epurare, drumuri interioare amenajate, trotuare, gard si paza. In curand vor incepe lucrarile la un depozit de material de constructii – pentru cei ce vor sa-si construiasca o casa in regie proprie cumparand doar terenul – si a unui supermarket.

Preturile sunt valabile pentru case finisate complet, aflate in diferite faze de constructie. In cazul in care se doreste achizitionarea unei locuinte la rosu, pretul scade cu pana la 23.000 euro, in functie de proiectul ales.

Vizitati Targul Imobiliar PROJECT EXPO in perioada 18-20 septembrie 2009, pentru alte surprize!

Programul expozitiei poate fi consultat pe www.projectexpo.ro.

Parteneri principali: BRD – Groupe Societe Generale si Radio 21