Oferta Craciun 2010 zona Moeciu – Pensiunea La Izvoare

Construita in stilul rustic traditional al zonei, pensiunea agroturistica La Izvoare va asteapta cu oferte speciale de cazare in cele 2 vile, Alexandra si Bogdan. Fiecare vila beneficiaza de o bucatarie moderna dotata cu accesoriile necesare, de bai spatioase si moderne, de camere curate si frumos lambrisate, TV in living, internet wireless, crama, rau in curte, parcare, gradina/curte, spalatorie, terasa, foisor in curte, gratar/barbeque, living, sala de mese, livada, restaurant, sala de conferinte.
Oferta de cazare Craciun 2010
Oferta de cazare Craciun 2010 Moeciu de Jos – 45 ron/persoana/noapte, sejurul minim este de 2 nopti. La cerere se poate pregati un meniu traditional stropit cu Feteasca Regala. In imediata apropiere puteti beneficia de partie ski, snowboard, sanius, dar si de piscina acoperita, spa.
Grup 10 – 20 persoane.
Ofertele speciale se extind si pentru petreceri, zile de nastere alaturi de cei dragi la un pret de 700 Ron/zi intreaga capacitate.
Oferta pentru companii de Team Building – 100 RON/persoana/zi – pensiune completa, pensiunea dispunand de o sala de conferinta si una pentru prezentari.
Oferta pentru copii – Tabere Scolare
Tabara/excursie tematica 2 – 6 zile la Moeciu langa partia de ski – 65 Ron/copil/zi all inclusive. Se asigura contra cost ghid limbi straine, monitor ski si snowboard, echitatie, animator. Organizam zile de nastere sau petreceri pentru copii.