Oferta concert Narcotango

Vara vine cu vesti bune pentru pasionatii de tango.La fiecare bilet cumparat, primesti un bilet cadou!

Promotie valabila in perioada 1-10 iulie

Dupa succesul inregistrat in vara lui 2010, Narcotango revine in Romania. In data de 12 iulie incepand cu orele 20.00, trupa va concerta la Bucuresti, la Teatrul de Vara din Herastrau. Argentinienii au pregatit un show de exceptie, cu momente de dans, visuals si invitati surpriza!

 

Narcotango a fost fondata de compozitorul si producatorul Carlos Libedinskyin in anul 2000, cand – dupa o perioada in care experimentase genuri muzicale precum rock, pop, blues, muzica medievala si renascentista – a inceput sa ia lectii de tango. “Narcotango s-a nascut cand, la finalul unei zile de repetitii, cateva cupluri au continuat sa danseze, trupurile lor epuizate de atatea ore de dans refuzand sa se opreasca”, marturisea el pe site-ul personal.

 

Narcotango au primit nominalizari la Premiile Latin Grammy si Premiile Gardel in 2009. Anul trecut au lansat albumul Limanueva, nominalizat la Premiile Latin Grammy 2010 ca cel mai bun album de tango. Ca urmare a succesului obtinut cu acest album trupa a pornit un turneu international in principalele orase din America, Argentina si Europa!

 

Pretul unui bilet este de 100 RON. Biletele sunt disponibile in reteaua Eventim, reteaua Magazinelor Diverta, Magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center parter, Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Muzica si Victoria, si online pe www.myticket.ro, www.biletoo.ro, www.blt.ro, www.bilete.ro, www.eventim.ro

Un spectacol organizat de Bestevent si  prezentat de Europa FM

Parteneri :  Monopoly TV, Apropo.ro, 24FUN,Trilulilu.ro, Metropotam.ro,Ziare.com, Peteava.ro, Anyplace.ro, Bestmusic.ro, Calendarevenimente.ro, Casadetango.ro, Romania Libera, Iconcert.ro,  ele.ro.