Oferta completa infoLOCAL si Miru Global

Nimic nu este mai valoros intr-o afacere decat un partener apropiat si de incredere care te ajuta cum stie mai bine atunci cand ai nevoie de el.Noi am aflat asta de la companiile cu care colaboram pentru sustinerea activitatilor noastre si ne straduim la randul nostru sa oferim clientilor si partenerilor nostri cele mai bune solutii si idei pentru dezvoltarea si promovarea afacerilor lor.

De aceea vrem sa va vorbim pe scurt despre care sunt serviciile oferite de noi cu care va putem sustine cresterea organizatiei. Ele sunt divizate in 4 categorii principale:

-          Revista infoLOCAL

-          Site-ul www.infoDISCOUNT.ro

-          Miru Global – Curierat

-          Miru Global – Marketing Direct

1. Revista infoLOCAL

Distribuita gratuit in fiecare luna in casutele postale a 10.000 de clujeni, revista infoLOCAL aduce cele mai utile informatii si cele mai noi discounturi din Cluj Napoca. Ne adresam unui public larg prin varietatea de domenii din care provin clientii revistei noastre.

infoLOCAL asigura promovarea companiei dumneavoastre intr-un mod foarte profesionist prin:

a. Reclama in paginile revistei: aveti posibilitatea de a publica un articol informativ despre produsul sau serviciul dumneavoastra alaturi de un cupon de discount oferit prin infoLOCAL, astfel incat sa puteti masura impactul avut de reclama din infoLOCAL.

b. Insert in revista: puteti alege sa distribuiti un material promotional sau chiar unul din produsele companiei impreuna cu cele 10.000 de exemplare ale revistei infoLOCAL. Cu siguranta cititorii revistei vor aprecia reclama sau cadoul dumneavoastra.

c. Aparitii complementare: pe langa aparitia in revista, toti clientii infoLOCAL vor beneficia gratuit de reclama pe site-ul revistei www.infoDISCOUNT.ro , si in paginile noastre de Facebook si Twitter.

2. Site-ul www.infoDISCOUNT.ro

Promovarea on-line a devenit in ultimii ani una din principalele unelte de marketing.

Site-ul nostru va deveni principalul punct de plecare pentru oricine doreste sa cumpere un produs sau serviciu la promotie si sa beneficieze de discounturile de pe piata.

Prin www.infoDISCOUNT.ro aveti posibilitatea de a va promova compania prin afisarea unui banner pe site sau prin alte tipuri de campanii personalizate dupa nevoile dumneavoastra.

3. Miru Global – Curierat

Livram in cele mai bune conditii orice fel de plic sau colet de pana la 50 de kilograme.
Deasemenea, suntem recunoscuti pentru serviciul de livrare urgente prin care garantam orice tip de livrare in maxim 1 ora in Cluj Napoca.

4. Miru Global – Marketing Direct

  1. Distribuire materiale publicitare: fie ca vorbim de flyere, brosuri, cataloage sau orice alt produs, va asiguram profesionalismul livrarilor in cutiile postale, stradal, in puncte cheie ale orasului sau prin alte modalitati si siguranta ca produsele dumneavoastra ajung la publicul tinta.
  2. Promoteri: daca doritii o abordare mai personala, promoterii nostri sunt pregatiti sa discute, sa zambeasca, sa intrebe; pe scurt, sa dezvolte o relatie cu publicul dumneavoastra si sa va transmita mesajul mai departe.

Dupa cum va spuneam, nimic nu este mai important pentru noi decat un partener apropiat si de incredere. Iar noi ne dedicam pentru a deveni sprijinul de care dumneavoastra aveti nevoie pentru a va creste imaginea, a ajunge la clientii finali si a va promova oferta companiei.

Contactati-ne si va fi placerea noastra sa discutam mai multe detalii despre un parteneriat de succes.

Miru Global SRL,
Cluj Napoca, Str. Dacia, Nr.3, Ap.8,
Telefon: 0735 506 667,
E-mail: contact@infoDISCOUNT.ro,
www.miruglobal.ro
www.infoDISCOUNT.ro