Ofera-i o sansa in plus copilului tau!

Fundatia Parinti Clujeni initiaza proiectul Ofera-i o sansa in plus copilului tau!, din dorinta de a oferi, cu ajutorul partenerilor implicati, posibilitatea copiilor proveniti din medii sociale mai putin favorizate, de a beneficia de programul educational dintr-o institutie de educatie particulara. Ne dorim ca, prin acest proiect, parintii copiilor care vor beneficia de aceste burse, sa depuna toate eforturile ca, in viitor, copilul sa continue aceasta forma de educatie.

Cu ajutorul sponsorilor Scoala Internationala, Gradinita Happy Kids, Praslea cel Voinic, Gradinita si Cresa Heidi, Bobocel, Cresa si gradinita Betha, Kinderland, Teddy Bear,Panda Kindergarten, Paradisul Prichindeilor si Alternativa Sociala si Capital Uman– Fundatia Parinti Clujeni propune parintilor clujeni proiectul: Ofera-i o sansa in plus copilului tau!

Proiectul Ofera-i o sansa in plus copilului tau! nu este un proiect de asistenta sociala, ci un proiect experimental prin care actorii implicati: Fundatia Parinti Clujeni si gradinitele partenere, doresc sa ofere unui numar de 35 de copii, posibilitatea ca, pe perioada unui an scolar: 1 septembrie 2010-15 iunie 2011, copii sa beneficieze de serviciile educationale ale partenerilor.Scopul nostru este ca, parintii copiilor beneficiari ai programului sa constientizeze beneficul educatiei alternative si sa depuna toate eforturile ca, pentru anul scolar urmator, sa sustina cu forte proprii demersul initiat de catre noi.

Proiectul Ofera-i o sansa in plus copilului tau! se va derula pe o perioada de un an scolar: 1 septembrie 2010- 15 iunie 2011si va cuprinde :

25 BURSE complete pentru sustinerea cheltuielilor de gradinita particulara (taxa de gradinita), pentru prescolari, cu nivelul de varsta 2-6,5 ani.

5 BURSE scolare private complete,(taxa de scoala), pentru elevi cu varstele 7-14 ani;

5 locuri after school;

5 summer camp (varsta 7-14 ani)

Multumim partenerilor media cu sprijinul carora in perioada 1 mai-30 iunie 2010 am promovat proiectul: Antena 1 Cluj, Radio Transilvania, Time4news, NCN, Monitorul de Cluj, Ziua de Cluj, Radio Polus, Stiri de Cluj, Welcome2cluj, Radio Cluj, Cluj4all, ProFM, Foaia Transilvana, Cluj.info, 7 Seri, Info Trafic, Q box, Faclia, Zile si Nopti.

Criteriile de eligibilitate pentru bursa :

1. Venitul parintilor sa nu depaseasca intre minim 1200 si maxim 2000 lei/luna ;

2. Programul de lucru, este peste ora 17.00, astfel ca gradinita de stat nu este o solutie.

3. Parintele considera oportuna studierea unei limbi straine,/alte activitati de dezvoltare , dar nu are posibilitati financiare;

Dosarul de aplicatie trebuie sa cuprinda:

1. Adeverinta de venit de la locul de munca , pentru fiecare parinte ;

2. Adeverinta de la locul de munca cu programul de lucru;

3. Adeverinta fiscala de la Directia Generala a Finantelor cu veniturile pe ultimul an;

4. Declaratia pe propria raspundere prin care parintele considera oportuna studierea de catre copil a unei limbi straine/alte activitati de dezvoltare ;

5. Copii dupa certificatul de nastere al copilului

6. Copie dupa certificatul de casatorie /divort/deces al parintilor;

7. Dosar plic;

8. Adeverinta medicala pentru parinte care sa ateste sanatatea acestuia si ca este apt sa intre in colectivitate;

9. In cazul scolarilor, media anuala si media la limba engleza.

Dosarul se depune in perioada 1 mai-30 iunie 2010, luni-vineri, orele 9.00-17.00 la sediul Fundatiei Parinti Clujeni, str Franz Liszt nr 30, et 4, Cluj Napoca, telefon 0726.33.52.76 contact@parinticlujeni.ro

Contact:

Cristina Grigore

0726.33.52.73

Fundatia Parinti Clujeni

www.parinticlujeni.ro

cristina.grigore@parinticlujeni.ro

str .Franz Liszt nr 30, et 4