Odat.ro publica lista cu rata de promovare a scolilor auto din Romania

gumecyp

Si in acest an www.Odat.ro pune la dispozitia doritorilor de permis statistici care analizeaza in amanunt ratele de promovare ale scolilor de soferi din Romania. Aceste informatii construiesc o imagine de ansamblu pentru viitorii soferi in ceea ce priveste calitatea reala a serviciilor oferite de prestatorii de servicii.

Odat.ro contribuie la educarea viitorilor soferi in ceea ce priveste alegerea scolii auto potrivite

Odat.ro vine in ajutorul doritorilor de permis auto prin publicarea anuala a statisticilor de promovare in cadrul scolilor de soferi si ale instructorilor pentru a usura decizia finala in alegerea prestatorilor de servicii potriviti. De asemenea, statisticile prezinta intr-un mod obiectiv ratei finala de promovare in cadrul scolii auto, numarul elevilor inscrisi si admisi si numarul de instructori care profeseaza in cadrul scolii.

Totodata se subliniaza problema promovabilitatii scazute inregistrate pe tot teritoriul Romaniei. Aceasta initiativa cauta sa motiveze scolile auto din intreaga tara pentru a oferii servicii de cea mai inalta calitate pentru a instrui si forma viitori soferi responsabili in trafic.

“Realizam aceste statistici pentru a informa doritorii de permis in speranta ca acestia vor incepe sa evite scolile de soferi cu procente de promovabilitate inacceptabile. Statisticile realizate de Odat.ro se adreseaza in aceeasi masura viitorilor soferi, soferilor actuali, scolilor de soferi dar si autoritatilor in masura sa curete piata de presatorii de servicii cu rezultate mult sub nivelul acceptat. Speram in continuare intr-o imbunatatire a situatiei in urmatorii ani” a declarat Sebastian Juhasz, administrator Odat.ro.

Odat.ro – face publice aceste statistici in fiecare an

Odat.ro este singurul site din Romania care face publice anual statisticile privind rata de promovare in cadrul scolilor auto in functie de judet. Aceasta campanie are ca rol principal informarea elevilor si viitorilor participanti la trafic asupra:

 • Ratei de promovare in functie de judet;
 • Numarul total de cursanti inscrisi;
 • Numarul cursantilor admisi in urma sustinerii examenului auto;
 • Numarul de instructori al fiecarei scoli din top
 • Cei mai buni instructori pe judet;
 • Top scoli de soferi in functie de judet;
 • Competitia la nivel de instructori auto in functie de judet.

Toate cifrele publicate pe site sunt obtinute din surse oficiale, cu scopul de a prezenta intr-un mod cat mai transparent situatia prestatorilor de servicii auto.

Odat.ro pune la dispozitia doritorilor de permis materiale informative pe intelesul tuturor cu scopul de a educa intr-un mod responsabil viitorii participanti la trafic:

 • Metode de pregatire pentru examenul auto;
 • Infografice in legatura cu statisticile accidentelor din Romania;
 • Chestionare online sub forma video;
 • Ghidul Motociclistului – siguranta in trafic pentru motociclisti;
 • Codul Rutier Mura in Gura – manual pentru pregatirea sustinerii examenului auto teoretic;
 • Secretele obtinerii permisului de conducere – Examenul pentru obtinerea permisului.

Despre Odat.ro

Odat.ro este o comunitate dedicata in special viitorilor soferi care cauta sa devina sursa numarul 1 de informatii pentru toti participantii la trafic din Romania.