Ochelarii de protectie pentru calculator Gunnar

ochelari protectie calculatorGunnar este cel mai mare nume din industria producatoare de ochelari de protectie pentru calculator la nivel mondial. Acesta brand a facut nenumarate cercetari in SUA, pe baza carora a proiectat ochelari de protectie pentru calculator care blocheaza lumina albastra emisa de monitor, care relaxeaza muschiul ocular si care previn uscare si iritarea ochilor.

Ochelari de Protectie pentru Calculator in Romania

Gunnar are reprezentat oficial in Romania pe Gunnars, care este disponibil doar online prin intermediul magazinului www.gunnars.ro. Acesta dispune de gama complete de ochelari de protectie pentru calculator Gunnars, care ofera solutii atat pentru simplii utilizatori ai calculatorului, cat si gamerilor sau celor care utilizeaza orice device in lumina naturala.

Lentilele sunt cele care aduc succesul acestor ochelari de protectie pentru calculator. Cea mai cunoscuta lentila Gunnar este cea Ambra, o lentila cu o tenta pronuntata de galben, capabila sa respinga pana la 65% din lumina albastra emisa de orice tip de ecran.

Lentila Cristalin, este o lentila care se adreseaza celor care lucreaza in true-color, mai exact graficienilor, deoarece tonul de galben este unul aproape insesizabil care nu schimba realitatea culorilor, insa acest tip de lentila respinge doar 10% din lumina albastra.

Lentila Liquet este un nou tip de lentila, lansata in 2018, care respinge pana la 35% din lumina albastra emisa de orice tip de ecran si care nu prezinta acel ton de galben.

Rama ochelarilor Gunnars este extrem de importanta, este recomandat sa nu iti alegi o pereche de ochelari cu rama din plastic, deoarece iti pot parea inconfortabili, mai ales daca nu esti un purtator regulat al ochelarilor. Rama din otel inoxidabil este foarte usoara si subtire, design-ul acesteia o face aproape insesizabila la purtare, oferind un confort sporit. Acesta rama subtire din otel inoxidabil este perfecta pentru ochelarii de gaming, facilitand purtarea castilor, fara a te incomoda.

Cumparati o pereche de ochelari

De pe website-ul oficial Gunnar din Romania – www.gunnars.ro – iti poti cumpara o pereche de ochelari de protectie de calculator foarte simplu si in siguranta. Acesta iti ofera garantie de 24 de luni pentru ochelari si daca ii suni iti pot recomanda cu caldura pereche de ochelari perfecta pentru tine.

O altfel de pereche de ochelari de protectie calculator are un pret care incepe de la 270 RON si poate sa ajunga la 440 RON, in functie de tipul de lentila ales sau de rama.

Persoanele care poarta deja ochelari de vedere, isi pot comanda, pe baza unei prescriptii medicale, ochelari de protectie pentru calculator cu dioptriile prescrise de medic. Mai exact, ochelarii tai vor fi produsi special pentru tine in SUA si vor fi livrati in maxim 3-4 saptamani. In ceea ce priveste pretul, acest nu este specificat pe website, ci va fi comunicat abia dupa ce trimiti toate datele necesare comenzii.