Ochelarii de gaming – beneficii, oferte si preturi

Ochelarii de gaming sunt creati special pentru persoanele care activeaza in industria gaming-ului si care petrec nenumarate ore in sir in fata monitorului. Special la acesti ochelari de gaming este lentila, care este capabila sa neutralizeze lumina albastra, daunatoare, pe care orice ecran digital o emite.

ochelari gaming gunnar razer

Beneficiile ochelarilor de gaming

Cel mai important beneficiu al unui model de ochelari de gaming este cel prezentat anterior, de blocare al luminii albastre. Acesta lumina este una destul de daunatoare care poate afecta ochiul, mai ales daca expunerea este una indelungata.

Cele mai multe persoane care simt efectele luminii albastre, sesizeaza deficiente la concentrare sau la focalizare. Alte persoane pot resimtii o stare de oboseala oculara puternica sau o durere usoara de cap.

Pe langa lumina albastra, aceste modele dedicate de ochelari de gaming sunt unele foarte comode, majoritatea perechilor de ochelari de gaming au o greutate intre 20 si maxim 30 de grame.

Rama ochelarilor de gaming aduce si ea un beneficiu foarte important pentru gameri. Aceasta este una foarte subtire, care permite purtarea unor casti audio, fara a crea vreun disconfort pe termen lung.

De unde poti cumpara ochelari de gaming ?

In Romania ofera pentru ochelari de gaming nu este una foarte mare, insa exista un brand destul de important la nivel international, Gunnar, care propune o gama destul de diversificata de ochelari de gaming premium. Toate perechile de ochelari de gaming Gunnar respecta beneficiile prezentate anterior si nu numai.

Cea mai benefica lentila a ochelarilor de gaming Gunnar, este cea Ambra, o lentila care are capacitatea de a bloca aproximativ 65% din lumina albastra emisa de orice tip de ecran. Preturile acestor modele de ochelari nu sunt unele foarte piperate, ele incep de la aproximativ 300 de lei si ajung la preturi de maxim 400-500 de lei, in cazul modelelor de ochelari de gaming Razer sau Torpedo.